• CloudB­erry the 1st
    Äldre 11 Jun 13:47
    35584 visningar
    165 svar
    165
    35584

    Vad är det för fel på idiot-ungar som slår andra barn?

    Seriöst alltså?

    Vad är det för fel på dessa barn? Var är empatin och förståelsen?
    Såg en sak idag som gör mig så förbannad!

    Jävla snorungar.


  • Svar på tråden Vad är det för fel på idiot-ungar som slår andra barn?
  • Äldre 12 Jun 23:07

    juli 09 skrev 2009-06-12 20:41:23 följande:


    Om ett barn har ADHD har de mindre förutsättningar för att INTE ta till nävarna. Eller om de växt upp med misshandel. Vi vuxna måste ge dem dessa saknade förmågor.
    Aha bra att du förklarar så vi andra förstår (IRONISK!!!!!!) Det hjälper ingen med försöka vrida det ut och in med anledningar som ska vara goda nog att ursäkta att slå någon!!!!!!!
    TS ställde ju frågorna :
    Vad är det för fel på dessa barn? Var är empatin och förståelsen?
  • CasaMi­a
    Äldre 13 Jun 01:25

    Ja jisses! Att det alltid ska bli såna hårklyverier här på FL ... Jag läste första sidan och sista ... Och letade fram händelsen i din blogg TS

    Bra gjort!


    Och om du när du i stundens ilska skrev och kallade den som misshandlade det mindre barnet för idiotunge är det väl inget att haka upp sig på. Dessvärre har nog 'misshandlaren' fått höra det förr ..?

  • hejpa
    Äldre 13 Jun 01:26

    visst, det är inte så snällt.
    men å andra sidan är det väl inte så snällt v TS att kalla barnet i fråga för tjockis? eller är det lugnt eftersom barn i fråga har betett(?) sig illa?

  • Äldre 13 Jun 03:09

    Men snälla ni för att hon spyr ur sig på ett vuxen forum och skriver "ungjävlar"betyder ju inte att hon kallade dom det?
    Man måste väl få ventilera och bli förbannad!

    Jag har en son med adhd och en diagnos är ingen ursäkt,därimot ofta förklaringen.

  • Alexan­dra84
    Äldre 13 Jun 09:52

    Jo jag håller med dig TS.
    Min son (3år) kom hem en dag med ca 5 långa rivmärken i ansiktet. Dels ett över ögat, tack och lov blev inte synen skadad.
    Detta av en äldre pojke, ca 4år.

    Nu för några dagr sedan kom dottern (1½år) hem från dagis med en massa rivmärken i ansiktet med. Dessutom blåtira, då har hon blivit riven av en flicka på dagis (äldre, ca 4-5år) oich knuffad in i en byrå och slått i ögat!
    Dottern fick sitta i en frökens knä för att skyddas ifrån denna flicka!

    Okej, dom är mindre än det TS menar, men hallå!!!!!! Klipp naglarna på era ungar, och lär dom att inte riva andra barn sönder och samman.

    (mina barn hade inte gjort nåt nån av gångerna så det var ej därför som dom barnen gav sig på mina barn. Detta lovade och svor fröknarna.)


    ~*~ Lycklig mamma till Hampus 051002, Julia 070905 och William 090414~*~
  • Leos och Vincen­ts mamma
    Äldre 13 Jun 10:21
    Alexandra84 skrev 2009-06-13 09:52:29 följande:
    Jo jag håller med dig TS.Min son (3år) kom hem en dag med ca 5 långa rivmärken i ansiktet. Dels ett över ögat, tack och lov blev inte synen skadad.Detta av en äldre pojke, ca 4år.Nu för några dagr sedan kom dottern (1½år) hem från dagis med en massa rivmärken i ansiktet med. Dessutom blåtira, då har hon blivit riven av en flicka på dagis (äldre, ca 4-5år) oich knuffad in i en byrå och slått i ögat!Dottern fick sitta i en frökens knä för att skyddas ifrån denna flicka!Okej, dom är mindre än det TS menar, men hallå!!!!!! Klipp naglarna på era ungar, och lär dom att inte riva andra barn sönder och samman.(mina barn hade inte gjort nåt nån av gångerna så det var ej därför som dom barnen gav sig på mina barn. Detta lovade och svor fröknarna.)
    Nä, men nästa gång KAN det lika gärna vara din unge som rivs! Vad gör du då??
    Stolt & lycklig mamma till Leo 050315 & Vincent 080325
  • Äldre 13 Jun 16:27
    Alexandra84 skrev 2009-06-13 09:52:29 följande:
    Jo jag håller med dig TS. Min son (3år) kom hem en dag med ca 5 långa rivmärken i ansiktet. Dels ett över ögat, tack och lov blev inte synen skadad. Detta av en äldre pojke, ca 4år. Nu för några dagr sedan kom dottern (1½år) hem från dagis med en massa rivmärken i ansiktet med. Dessutom blåtira, då har hon blivit riven av en flicka på dagis (äldre, ca 4-5år) oich knuffad in i en byrå och slått i ögat! Dottern fick sitta i en frökens knä för att skyddas ifrån denna flicka! Okej, dom är mindre än det TS menar, men hallå!!!!!! Klipp naglarna på era ungar, och lär dom att inte riva andra barn sönder och samman. (mina barn hade inte gjort nåt nån av gångerna så det var ej därför som dom barnen gav sig på mina barn. Detta lovade och svor fröknarna.)
    - så bra att personalen skyddar din flicka det är deras jobb att lära sig att identifiera riskbarn och risksituationer... hantera situationen och inte tro att alla barn lärt sig detta hemma eller ännu kan i förskolan...
  • CloudB­erry the 1st
    Äldre 13 Jun 16:48
    idaflisan skrev 2009-06-13 03:09:16 följande:
    Men snälla ni för att hon spyr ur sig på ett vuxen forum och skriver "ungjävlar"betyder ju inte att hon kallade dom det?Man måste väl få ventilera och bli förbannad!Jag har en son med adhd och en diagnos är ingen ursäkt,därimot ofta förklaringen.
    Precis.
    Jag skulle givetvis aldrig i livet säga så till något barn/ungdom.

    Jag reagerade på en orättvisa och spydde ur lite galla mer än så är det inte.
    Hands off, det är ändå ingen blogg för dig: cloudberry1st.devote.se/
  • FamBro­berg
    Äldre 17 Jul 09:33
    CloudBerry the 1st skrev 2009-06-11 16:44:23 följande:
    Alltså jag är smått förvånad.Ni som tycker att jag är elak som säger idiotunge till en som misshandlar en annan unge måste ju själv ha barn som är elaka med andra barn för det finns ingen logik annars i ert försvar?
    Ursäkta mig, men jag tror att det som retar upp folk i denna tråd, är din attityd. Varför tror du dig ha rätten att påpeka att andra är sämre mammor än du? Min son slåss också, varje gång han är trött eller blir riktigt jä*la förbannad. Jag visar TYDLIGT att det inte är okej, och ska jag vara helt ärlig, en 12-åring som slår ner någon annan, är inte en idiot eller snorunge, det är ett BARN som antagligen inte mår bra. Hur kan du kalla ett barn idiot, du kan väl för f*an inte veta vart han har lärt sig det? Hur vet du att han inte får se pappa göra samma sak mot mamma varje dag? Är han fortfarande en idiot?

    Brist på empati? Jajemänsan, det har du!
    lollisen skrev 2009-06-11 15:34:54 följande:
     Äsch, nu ska jag gå iallafall, ska hämta min oerhört dumma idiotunge på dagis som inte är ett dugg färdigutvecklad, då han kan slåss med andra barn i olika former av konflikter.
    Där är vi två!
  • FamBro­berg
    Äldre 17 Jul 09:39
    CloudBerry the 1st skrev 2009-06-11 18:38:27 följande:
    Säger vem..?
    Åh gode gud, är det den attityden du för vidare? I sånna fall kan jag ju säga att JAG iaf inte blir förvånad om det är ditt barn det handlar om nästa gång
Svar på tråden Vad är det för fel på idiot-ungar som slår andra barn?