Inlägg från: Stark Längtan83 |Visa alla inlägg
  • Stark Längtan83

    en fråga om mensen och ny graviditet efter mist ängel..

    Har så svårt att formulera mig är rädd att jag gör någon ledsen.. Jag  har bara en undran, när fick ni tillbaka mensen efter ni mist en ängel i magen och hur fort blev ni gravida igen ni som ville..

  • Svar på tråden en fråga om mensen och ny graviditet efter mist ängel..
  • Stark Längtan83

    det verkar som om man oftast får tillbaka mensen efter en månad? nu har det gått 2 månader här men e inte 100 på att jag har fått tillbaka min mens. känslomässig stress? eller kan det ta så lång tid? jag hade en blödning efter avslaget hade hållt uppe i en vecka som varade i en vecka men vet inte om det var mensen? det kunde inte doktorn heller svara på..han sa att det kunde vara avslaget som kommit tillbaka..jag tycker det e jobbigt att inte veta. blir mensen regelbunden direkt annars eller är det oxå olika? för då borde jag få mensen igen den 8e..

  • Stark Längtan83

    jag e här..har inte fått min mens än..vet inte om jag hade den den 8 juni eller om det var avslaget som fortsatte. inbillar mig att jag e gravid.

  • Stark Längtan83

    det e väl bara vänta och se klart.. men jobbigt att veta när den kommer nu när det e sommar den kan ju komma när som helst! man vet ju inte var man e.. kram

  • Stark Längtan83
    ääni skrev 2009-07-06 15:42:03 följande:
    Min spec.förlossning sa idag att tre månaders väntan på mensen efter förlossning är normalt. Så jag får väl ringa igen om ett par veckor om den inte kommit tillbaka. Själv har jag med en svart kjol överallt...
    ack för att du kollade upp det! Gulle dig!! kram! Håller tummarna för oss bägge!
Svar på tråden en fråga om mensen och ny graviditet efter mist ängel..