• Takex

    köpa data på avbetalning trots betalningsanmärkning?

    Spara ihop! Ta inga fler avbetalningar, du klarar ju inte av det!
    Pa vilket sett har den totalkraschat?

  • Takex
    Anonym skrev 2009-06-30 09:04:28 följande:
    nej jag klarar int av det.......... har betalningsanmärkning för en sak som inte är mitt fel o det var utan min vetskap då jag var utomlands o litade på en nära familjemedlem att betala mina saker, som inte gjorde det i tid..
    Forlat, kande efter att jag skickat att det var lite dumt nar jag faktiskt inte vet historien bakom.. ar lite LyxFallan skadad.

    Men beratta istallet pa vilket satt den totalkraschat. Det behover inte vara sa farligt (jag vet ju inte hur datorkunnig du ar men vart att fraga)
  • Takex
    Anonym skrev 2009-06-30 09:16:35 följande:
    ja det är mitt ansvar men det va inte en situation där jag bara sket i det. jag hörde av om vad jag hade för räkningar, mamma sa, jag skickade pengar, mamma sa hon betalade, o eftersom jag inte va hemma så kunde jag inte kontrollera, var borta över ett år så man Litar faktikst på mamma. vilket jag inte borde.. ingen aning om va hon gjort egentligen, o pricken står för 238 kr o är betald sen länge.haha, ja jag tappade datan i golvet så skärmen är spräckt o hårddisken går inte runt, riktigt, kommer aldrig in i windows när jag skulle kolla med en annan skärm, mm jag är lyxfällan skadad jag med.. men jag tycker programmet är bra, det lär en tänka lite innan. Nu kanske inte min prick är tillräcklig för att söka dock!
    Haha nee, tror inte du blir sa hog prioritet! Menade mer att jag tog for givet att du klantat dig!

    Ja men det var varre, later som det ar en laptop? Och forsakringen ar borta.. jadu.. Har du nagot sparat alls? Jag hade gatt och kollat med affarerna anda, trots pricken, men att kopa en dator pa avbetalning ar lite dyrt enligt mig.. men ar det bradskande sa ar det, annars finns google. Sa lange finns det ingen som kan lana dig en maskin sa du kan spara kanske? Eller du kanske kan lana pengar av nagon och gora avbetalning utan ranta?
  • Takex
    Anonym skrev 2009-06-30 23:14:28 följande:
    Hmm.. Så du menar för att man nån gång fått betalningsanmärkningar på ett eller annat sätt - så klarar man inte av kommande räkningar?! En anmärkning sitter ju kvar i 3 år efter man betalt det..
    Jag bad om ursakt for den kommentaren i inlagget jag postade efter det.
  • Takex
    sasssyy skrev 2009-06-30 09:32:34 följande:
    Fast 4-5000 är ganska mycket för en dator idag.. det finns mer än väl dugliga datorer för under 2000 nya i butik idag så länge man inte har massa tilläggsprogram på dem.Kan det vara så att TS jobbar extra med marknadsföring via telefon tex då skulle hon kunna köpa en sån där minidator för 1900 tex. Den har tillräckligt med minne för att köra internet och office och allt man behöver, den är inte megasnabb men det går att se film på den.
    Alltsa det beror ju helt pa, vi vet ju inte vad TS gor med datorn. Jag behover ocksa en dator pa samma satt i mina studier och kan inte ha en dator under 10 000 kr pga att jag behover otrolig prestanda pa maskinen. Sa dar kan man aldrig veta.
Svar på tråden köpa data på avbetalning trots betalningsanmärkning?