• majblo­mman80
    Äldre 30 Jun 20:28
    50210 visningar
    50 svar
    50
    50210

    Ngn mer som har en kille som inte vill ha sex?

    Hej!

    Min kille o jag har inte haft sex på en månad nu. (är i v31 snart)Min lust har iofs minskat men hans har verkligen minskat. Det är till o med så att jag varit på lite men det har blivit nej.
    Han påstår att den minskat o att han tycker det känns lite konstigt att ha sex när bebisen ligger där inne.
    Men jag blir lite ledsen över detta. Är i stort behov av bekräftelese nu när jag är gravid o ju längre tiden går ifrån sex desto oroligare o mer desperat blir jag.
    Är det fler som har pojkvänner som inte verkar ha nån lust?
    Hur ska jag/vi göra för att det ska kännas bättre?
    Vill ju känna mig sexig o fin fast jag är gravid/mammig....

  • Svar på tråden Ngn mer som har en kille som inte vill ha sex?
  • Kaffet­jej
    Äldre 30 Jun 23:30
    #1

    Min kille verkar heller inte ha någon lust, men något vettigt svar om varför får jag inte. Suck! Det är olika ursäkter mest, som att han är trött. Så ensam är du inte.

  • blinka­lilla
    Äldre 1 Jul 00:31
    #2

    Min man har inte velat ha sex med mig sen vi gjorde gravtestet och fick pluss.
    Iofs har inte jag heller varit speciellt sugen men ibland har jag velat men inget har hänt :))

  • Hanniz­87
    Äldre 10 Jul 19:47
    #3

    Här är ännu en.... min sambo skyller på den ena ursäkten efter den andra till att vi inte har sex längre och då ha vi vart tillsammans i bara 6mån...:S

  • Jaxon
    Äldre 10 Jul 23:32
    #4

    Kan trösta dig o er andra som skrivit med att här är de avhållsamhet sen i januari!!! Samma dag som jag plussade. Vi har kommit överrens om de för att vi har två MA bakom oss o i samband med dessa hade vi nyligen haft sex. Så nu är de bannlyst för vår del.. iaf "riktigt" sex. Finns ju annat man kan göra.. =)

    Kommer o va värsta "oskulden" sen när bebis är född o man äntligen ska få "göra det" igen.. =)

    Jag tror att det inte är så att killarna tycker att de är nå fel  på er eller nåt utan de kanske bara känner sig lite obekväma.. Kan ni inte försöka göra lite annat mys, man behöver ju inte "gå hela vägen" så att säga..


    ღ ღ De sparkar i min mage.... ღ ღ v29ღ ღ 79 dagar kvar till BF ღ ღ
  • mamalo
    Äldre 10 Jul 23:57
    #5

    Min sambo vill inte heller, han tycker det känns obehagligt när det är en bebis där i magen. Men han pussar iofs på mig mycket och kramas osv, det är bara sexet han undviker. Det e ju sjukt jobbigt att bli nekad sex men om du förklara hur du känner kanske ni kan hångla och mysa lite mer istället? Kramar och kyssar är ju också bekräftelse, och vill inte den ena ha sex så måste manb ju dessvärre acceptera det, tänk om det varit omvänt. Visst r det trist och i synnerhet som i mitt fall när man vet att det inte är npgon fara för barnet men mannen inbillar sig det...  

  • Äldre 11 Jul 23:25
    #6

    I slutet av mina graviditeter har min sambo varit lika dan, han sa att det magen bara var i vägen hela tiden och det kunde ja iof hålla med om. Det var mäst bara jobbigt. Men desto roligare blev allt när magen var borta hehe


  • Ramiss
    Äldre 13 Jul 21:18
    #7

    Här e en till som vill men min sambo vill inte heller ha sex...
    När han märkte av att magen börja puta så märkte ja hur anti han blev..å han menade då att d bara va en "period". el en "fas" som han va inne i..efter d har man fått be om att få mysa.. värdelöst ju! Har kanske haft nån typ av sex max en gång i månaden..knappt man fått ta på han.. trodde inte han skulle tycka att d skulle va så jobbigt. Men han har ingen lust alls nu.. han tycker oxå d känns konstigt å obehagligt när d ligger en fullt utvecklad bebis i magen (e i v.35), d här e vårat andra gemensamma barn å såhär lite sex hade vi verkligen inte m förra. Så d här e ju inget nytt liksom.
    Nää..han e jätte anti när d kommer till sexbiten.. å e väl inte direkt "duktig" på att vilja kramas el pussas heller för han e rädd att ja ska tro att d ska leda till nå mer då.. ååhh ja blir snart galen..vet inte va ja ska göra..(?), ja vill å behöver den typen av närhet men d verkar inte spela nån roll va man säger el hur "på" man e.. han tänder inte på mig på d sättet längre å ja vill ju inte att han ska känna sig pressad.

    Han säger att allt blir bra bara bebis e född..å ja hoppas verkligen att allt funkar som d ska efteråt.. men då e d kanske nå annat som gör att d inte blir nå sex... man vet ju inte!?
    Önskar att ja oxå hade mindre lust.. men bara för att ja inget får så vill ja ha mer,el?

  • Äldre 16 Jul 09:21
    #8
  • Tillfr­eds
    Äldre 20 Jul 09:34
    #9

    Samma här. Killen tycker att det känns "läskigt" att ha sex när det ligger en liten bebis där inne i magen. Kanske får vi tjejer ha lite förståelse oxå. Vi vet och känner allt som händer med våra kroppar och magar men dom känner inget. Dom verkar tror att vi är sköra blommor som man måste va försiktig med. På ett sätt är det gulligt tycker jag att han är så omtänksam och fin på alla sätt och vis men visst fan vill man fortf vara kvinna och känna sig uppskattad och inte va en gravid kossa hela tiden! :)

  • Äldre 23 Jul 14:23
    #10

    Jag känner precis igen det du skriver, även om det aldrig gått så lång tid som en månad för oss ännu. Jag har minskad lust men vill ändå ha sex kanske några gånger i veckan eller varannan - var tredje dag, men han kanske varannan vecka nu. Men men, har inte så lång tid kvar nu på graviditeten, hoppas att lusten kommer tillbaka med full kraft efter förlossningen igen som den gjorde förra gången!

Svar på tråden Ngn mer som har en kille som inte vill ha sex?