• ladyshady

    Kvarglömd tampong

    Jag glömde en tampong inne i 5 dagar. Nu är det nästan 2 dygn sedan jag fick ut den. Jag har inga symptom alls. Inga flytningar, ingen feber, inget illamående eller dylikt.
    Jag skäms verkligen för mig själv. Min man tröck förmodligen upp den då vi hade sex i förra veckan. Och så för 2 dar sedan upptäckte han att det var något som tog emot och vi hade reagerat på illaluktande flytningar.
    Köpte tvål och så, men sen upptäckte vi den kvarglömda tampongen. Är det farligt?

  • Svar på tråden Kvarglömd tampong
  • Anonym

    haha men hur kan man glömma att man har en tampong inne som? omöjligt ju.. kom du inte på tidigare att du hade mens fören 5 dagar efter? haha..låter inte klokt.. men allt kan ju hända :)*

  • Venla

    Förlåt, men jag kunde inte låta bli att fnissa lite. Det blev så dråpligt när du beskriver att ni upptäckte den.

    Så länge du inte har ont, feber eller har illaluktande flytningar så tror jag inte att du behöver vara orolig. Om du ändå oroar dig så kan du alltid boka in dig till en gynekolg för ett rutinbesök. Du behöver nog inte ens berätta att du glömde tampongen där så länge. Om det skulle vara en infektion så kan du ju berätta, men så länge allt är ok så behöver du inte säga det.

  • Anonym

    Ja det kan vara farligt. Även om du inte känner något så kan du ha fått en s.k tyst infektion. Du sa ju att du hade haft illaluktande flytningar. Så mitt tips är att du söker dig till gyn för en undersökning i alla fall. Det kan absolut inte vara bra för slemhinnorna att ha en tampong inne så länge, och om ni också haft sex kanske även mannens utlösning i dig också.

    Så kolla upp dig så behöver du inte fundera på det heller:)

  • Anonym (007)

    Glömde en för några år sedan. Det blev ingen reaktion av det men man var ju orolig ett tag efter åt förstås.

    Och till er som aldrig glömt måste jag säga att vi är visst i nuläget två som glömt, så helt omöjligt är det visst inte att göra det.

  • Anonym

    Haha, ni hade alltså sex, och han har tryckt upp den - var egentligen, slidan är ju i snitt typ 10-12 cm lång.

  • Anonym (!)

    Klart man kan glömma bort en tampong!! Har dock inte lyckats i 5 hela dagar själv, snarare att jag glömt över natten...skulle kolla hos en gynekolog om jag vore du

  • snuttizan

    Kan inte för mitt liv begripa hur man kan "glömma" bort en tampong man satt in men ja vi alla är olika inget snack.. )

    Tror att om jag vart du hade jag kollat mig för säkerhets skull för även om du inte känner något särskilt betyder ju inte det att det inte kan ha hänt något..

  • Anonym

    Haha =). Skrev ett inlägg för två dagar sen om exakt samma sak.. Sök efter det här på kroppsligt å läs...... =)
    Du är INTE ensam om att ha glömt!!!!!

  • Anonym

    jag har oxå glömt en ob inne för ett antal år sedan. jag fattade inte att de va en ob förän jag kom på gyn och dom tog ut den. jag ringde för att jag hade så illa luktande flytningar. och fick komma på en akuttid. de va infektion så jag fick 2 olika sorter antibiotika . men fy vad jag skämmdes när dom plockade ut den.

Svar på tråden Kvarglömd tampong