• Anonym (Kaffedraken)

    Hatkärlek, vad är det?

    Han tror nog att han är guds gåva till kvinnan och att en tjej som säger nej egentligen menar ja...

    Så i dina kläder skulle jag bli totalt iskall och tvärtyst.  För ju mer du protesterar ju mer kommer han att se det som en sport och hävda att du faktiskt tycker om det.  Så en pungspark är INTE någon bra ide för då skulle han bara få vatten på sin kvarn.

    det enda tips jag kan ge är att aldrig vara ensam med honom, sluta umgås på tre och gör dig så tråkig och ointressant som möjligt.


    blir full i skratt då jag tänker på en kompis som fick detta problem med en släkting, hon hade alltid en massa problem varje gång killen dök upp . Hon hade mens, migrän, ont i magen, förstoppning, klamydia - ja bara såna där äckliga saker helt enkelt och så fort han var där och ville tafsa tyckte hon att det var en bra ide för att då kunde han massera bort det onda. "jag blöder så bra när någon masserar mig" var ett oslagbart uttryck när hon gav svar på tal en dag och sa att hon hade mens. han tafsade inte många gånger till på henne.... mohahaha och glömmer inte uttrycket i hans ansikte när hon sa att hon fått klamydia av ett krogragg (ren lögn men det visste ju inte han)...


    Victor född 10/6 - 2008- - vår älskade son!
  • Anonym (Kaffedraken)

    kan det vara så att han tävlar med sin bror? Att det handlar om avundsjuka syskon emellan?

    Att han på något sätt försöker hävda sig gentemot din man genom att klampa in i hans revir och visa att han inte sitter säkert?

    Kan det vara nåt sånt som spelar in här?


    Victor född 10/6 - 2008- - vår älskade son!
Svar på tråden Hatkärlek, vad är det?