• PluttA­nna
  Äldre 9 jul 10:20
  2085 visningar
  13 svar
  13
  2085

  Rolig familjebil mellan 100-150??? HJÄLP!

  Jag och sambon är ute och letar bil då vi har insett att vi faktiskt behöver en lite större än den vi har nu.
  Frågan är bara vad vi ska köpa för någon?!
  Våra enda egentliga krav är kombi, rolig att köra (dvs lite mer hästar under huven än i de mindre motorerna), att det finns mugghållare (låter knas - men när man haft tre bilar på raken utan så blir man smärtsamt medveten om hur bra det är, haha ;)), SNYGG, och inte äldre än 04-05. Ett plus är om det är automat.
  Vi har sagt att runt 150 000 är max, men självklart - om man hittar en riktigt bra med mindre mil och nyare så kan vi sträcka oss lite uppåt.

  Vad tycker ni? En snygg, rolig familjebil som kostar max 150? Vi är inte märkesbundna alls men mazda & golf är no no.

  (Vi är impulstokar bägge två och vi ska iväg nu i eftermiddag och kolla igenom alla bilhallar i närheten... så lite brådis med tipsen är det ;))

 • Svar på tråden Rolig familjebil mellan 100-150??? HJÄLP!
 • PluttA­nna
  Äldre 9 jul 10:47
  #2
  Mamman till två skrev 2009-07-09 10:30:03 följande:
  Skoda octavia ? Vi är jättenöjda med vår skoda - jättemycket bil för pengarna! Tycker faktiskt den är både fin & rolig att köra. Ni har ju RS- sportvarianten med 200hk..
  Vi har faktiskt kollat på en RS tidigare, fast inte kombin då. Men har fått för mig att dom känns lite "plastiga" i längden?!
 • PluttA­nna
  Äldre 9 jul 11:25
  #5

  Sambon har faktiskt föreslagit en bmw 3-serie, och vi bägge älskar 1-serien så det kanske kan vara nått.

  Har faktiskt funderat lite på saab - även fast jag alltid sagt stort nej till just det märket. Dom verkar VÄLDIGT billiga nu..?!

 • PluttA­nna
  Äldre 9 jul 21:52
  #9

  Vi provkörde en hel del bilar idag... fastnade för saab faktiskt. 9-5:an kändes dock lite väääl stor så det får nog blir en 9-3:a. Vi har nääästan enats ;) Kikat på blocket en del och det känns som att dom är väldigt billiga nu - så nu ska det letas för fullt. Kombi = plats för framtida barnvagn = mer bebistänk hos sambon = en gladare jag.. hihi.

  Tack så mycket för alla tips =)

Svar på tråden Rolig familjebil mellan 100-150??? HJÄLP!
Logga in
Bli medlem