• Skrutt 83

    iPhone - något att satsa på?

    Hej!

    Behöver lite råd, ska köpa ny mobiltelefon och är lite sugen på att köpa en iPhone 3G S. Den har inte lockat mig förrut men har nu blivit väldigt imponerad av det jag hört, gillar tanken på att kunna ladda ner massa roliga program för träningen, kunna jobba mkt från den via mail mm. Men viktigt för mig e att det fungerar bra m video och kamera då jag vill kunna fota sonen mkt, har nämligen annars en digital systemkamera som är lite otympllig att ha med sig.

    Den vanliga iPhone 3G har inte kunnat filma har jag hört och hade 2 megapixlar, den nya har 3. Någon som har erfarenheter generellt av iPhone och att fota med den??? Pixlar är ju inte allt, men har 5 i den telefonen jag har idag och är rädd att det ska bli mkt sämre kvalitet med iPhonen.

    Nå vad tycker ni om iPhone, en riktigt bra telefon eller totalt överreklamerad?


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Svar på tråden iPhone - något att satsa på?
  • Skrutt 83

    Verkar vara väldigt delade meningar om vad man tycker om den... Verkar som man hatar den eller älskar den! Har kikat på samsungs också men många har varit så otroligt besvikna på samsung, att de krånglat mkt. Har ju varit hängiven Sony-Ericsson ägare i många år men har strulat så mkt så nu vill jag gärna pröva nå nytt. Var lite inne på Samsung - Ultra Touch också... Så svårt. Visst är inte kameran allra viktigast eftersom det går att få en liten digitalkamera till vettiga priser, men det är ju skönt att ha allt i ett.

    Riktigt grymma bilder tar ju systemkameran, den här ska bara vara mer för ögonblicksbilder, mms mm.

    Hrrmm grymt svårt... Kanske ska titta närmare på samsung omnia ändå.. Men är den inte sjukt klumpig?


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83

    Dynamic: Tack för att du länkade.. Nää bilderna är ju inte jätteskarpa direkt, tycker de blir ok ute det verkar vara inne det blir sämre.

    Teide: Tack för ditt svar. Kul att ni båda gillar telefonen så mkt. Ja jag har ju som sagt en digital systemkamera som tar suveräna bilder, det här ska ju mer vara för "ögonblicksbilder" och då behöver ju inte kvaliten vara super även om det självklart är ett plus!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83

    axdal: Tack för länkarna! Jättefina bilder på dottern HAr du den  med 2 eller 3 mpx?

    Micke54: En av de aps som jag siktat in mig på Kommer dock inte upp i 100 km/h hehe


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
Svar på tråden iPhone - något att satsa på?