• Happy 2

    iPhone - något att satsa på?

    Jag har en ipod touch, och mobilen jag har har börjat gett med sig & funderar nu på om jag ska köpa mig en Iphone ist. Men tvekar lite över hurpass man ska köpa den gamla eller den nya modellen. Så himla många förändringar var det inte. Extra batteritid är ju alltid bättre, men inte mkt skillnad var det. Men tänkte just på hastigheten, jag tycker ipoden är relativt snabb, är hastigheten i den att jämföra med nya resp gamla iphonen, någon som vet?
    Vill ju självklart betala så lite som möjligt för telefonen & ringer o smsar gör jag nästan endast till min sambo & han ska åxå skaffa en iphone så vi tänkte ta något abonnemang där man ringer o smsar gratis till varandra eller så billigt som möjligt. Och även att man kan använda internet fritt på telefonen när man inte har tillgång till internetet här hemma.
    Priserna på gamla iphonen har ju blitt lite mer överkomliga nu iaf, men frågan är hur pass mkt dyrare den nya kommer & bli?

  • Happy 2

    Ja det blir nog till att vänta till den 31:a iaf & se vad priserna kommer & bli på 3GS. Tror telias erbjudande gällde fram till den 22/8 om jag inte såg fel & d verkar ju va d billigaste & bästa för den som ej ringer & smsar så mkt. Men är lite nyfiken på vad 3 kommer & ha för abonnemang i samband med 3Gs:en.

Svar på tråden iPhone - något att satsa på?