• Skrutt 83

    iPhone - något att satsa på?

    Hej!

    Behöver lite råd, ska köpa ny mobiltelefon och är lite sugen på att köpa en iPhone 3G S. Den har inte lockat mig förrut men har nu blivit väldigt imponerad av det jag hört, gillar tanken på att kunna ladda ner massa roliga program för träningen, kunna jobba mkt från den via mail mm. Men viktigt för mig e att det fungerar bra m video och kamera då jag vill kunna fota sonen mkt, har nämligen annars en digital systemkamera som är lite otympllig att ha med sig.

    Den vanliga iPhone 3G har inte kunnat filma har jag hört och hade 2 megapixlar, den nya har 3. Någon som har erfarenheter generellt av iPhone och att fota med den??? Pixlar är ju inte allt, men har 5 i den telefonen jag har idag och är rädd att det ska bli mkt sämre kvalitet med iPhonen.

    Nå vad tycker ni om iPhone, en riktigt bra telefon eller totalt överreklamerad?


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Svar på tråden iPhone - något att satsa på?
  • trollkarl
    Dynamic skrev 2009-07-16 13:33:12 följande:
    precis....
  • Teide
    c0ol skrev 2009-07-16 13:32:09 följande:
    märk smilen, jag har inga som helst fördelar att ge angående telia, det var ju trollkarl som sa att telia är den enda seriösa operatören, och att dom har flera fördelar.
    aha oki, sorry det missade jag, då förstår jag :)

    Jag ser heller inga fördelar med Telia....
  • c0ol
    trollkarl skrev 2009-07-16 13:29:50 följande:
    179 säger min dator. sen hur skall jag kunna hänvisa till statistik som bara finns i deras dator? efter siffror dom har sagt till mig i telefon?
    ja ok, det blev då 1000:- mer i månaden för mig med telia, berätta, på vilket sätt är jag lurad? vad ger de där 1000:- mig i mervärde per månad?

    www.e24.se/pengar24/dinarattigheter/konsumentratt/artikel_216067.e24
    det hittade jag angående mobiltbredband, inga större skillnader där.
  • Dynamic
    Dynamic skrev 2009-07-16 13:33:12 följande:
    Apple iPhone 3G 8 GB med Telia Mobil Prata på - Prissänkt!Beställ iPhone 3G 8 GB med Telia Mobil Prata för bara 179 kr/månad. Då ringer du och sms:ar för endast 29 öre/min och 29 öre/sms. Och det gäller oavsett vilken operatör du ringer till.
  • Teide
    trollkarl skrev 2009-07-16 13:33:23 följande:
    störst nät, vart igång längst så dom lär kunna sina saker ja.störst bemanning etc etc..
    Konstigt att kunderna flydde (och fortfarande flyr) från dem när det vart fri marknad... om de nu var så himla bra?
  • c0ol
    trollkarl skrev 2009-07-16 13:33:23 följande:
    störst nät, vart igång längst så dom lär kunna sina saker ja. störst bemanning etc etc..
    När det gäller 3g så har telia inget eget nät ens, och att telia varit länge i branchen har bara gjort dom slöa och arroganta, det märker man ju rätt lätt de gånger man är i kontakt med deras stora kundservice :)
  • c0ol
    trollkarl skrev 2009-07-16 13:33:36 följande:
    precis....
    Men förklara gärna på vilket sätt jag har blivit lurad när jag betalar mer än 1000:- mindre i månaden för mitt mobilabb hos telenor?
  • Happy 2

    Jag har en ipod touch, och mobilen jag har har börjat gett med sig & funderar nu på om jag ska köpa mig en Iphone ist. Men tvekar lite över hurpass man ska köpa den gamla eller den nya modellen. Så himla många förändringar var det inte. Extra batteritid är ju alltid bättre, men inte mkt skillnad var det. Men tänkte just på hastigheten, jag tycker ipoden är relativt snabb, är hastigheten i den att jämföra med nya resp gamla iphonen, någon som vet?
    Vill ju självklart betala så lite som möjligt för telefonen & ringer o smsar gör jag nästan endast till min sambo & han ska åxå skaffa en iphone så vi tänkte ta något abonnemang där man ringer o smsar gratis till varandra eller så billigt som möjligt. Och även att man kan använda internet fritt på telefonen när man inte har tillgång till internetet här hemma.
    Priserna på gamla iphonen har ju blitt lite mer överkomliga nu iaf, men frågan är hur pass mkt dyrare den nya kommer & bli?

  • c0ol

    Happy 2 skrev 2009-07-16 14:19:41 följande:


    Jag har en ipod touch, och mobilen jag har har börjat gett med sig & funderar nu på om jag ska köpa mig en Iphone ist. Men tvekar lite över hurpass man ska köpa den gamla eller den nya modellen. Så himla många förändringar var det inte. Extra batteritid är ju alltid bättre, men inte mkt skillnad var det. Men tänkte just på hastigheten, jag tycker ipoden är relativt snabb, är hastigheten i den att jämföra med nya resp gamla iphonen, någon som vet? Vill ju självklart betala så lite som möjligt för telefonen & ringer o smsar gör jag nästan endast till min sambo & han ska åxå skaffa en iphone så vi tänkte ta något abonnemang där man ringer o smsar gratis till varandra eller så billigt som möjligt. Och även att man kan använda internet fritt på telefonen när man inte har tillgång till internetet här hemma. Priserna på gamla iphonen har ju blitt lite mer överkomliga nu iaf, men frågan är hur pass mkt dyrare den nya kommer & bli?
    Enligt uppgift så ska den nya kosta lika mycket som den som nu finns i handeln, när den lanserades, och den som finns nu kommer att prissänkas och fortfarande säljas. Men lättast är väll att vänta ett par veckor och kolla hur det ser ut då.
  • zandrisen
    skorpionen80 skrev 2009-07-16 13:14:54 följande:
    Fast det viktigaste (enligt mig) har du ju glömt - att det är dubbelt så snabb! Det är främsta anledningen till att jag väntar. Kompassen är också väldigt bra om man använder GPS:en, man slipper gå ett kvarter för att se om man går åt rätt håll...
    Jag tycker den är ruskigt snabb ändå, och enligt uppgift från närstående med insyn i mobilbranschen, så ska nya iPhonen bli rätt så dyr, iaf i början.

    Jag tar den som finns nu för 395 kr och är happy
Svar på tråden iPhone - något att satsa på?