• prinsesstårtan

    ni som har fött...... fick ni orgasm?

    www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article5448950.ab

    ja.... vad säger man. Ni som har fött... vad tror ni om artikeln?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-07-20 09:14
    kul med så många inlägg......
    om 7 veckor skall jag förmedla min upplevelse :) Men jag har svårt att tänka mig att jag kommer skrika av njutning :)
    men det vore ju trevligt ;)

  • Svar på tråden ni som har fött...... fick ni orgasm?
  • victoria p

    jag trodde orgasm var mer än att bara träffa en punkt, kanske måste en viss sinnestämning till oxå?.... jag kan inte tänka mig att det är många på jorden som lyckas få orgasm under förlossningen. Det var dock inget sexuellt med o föda för min del!
    Men jag har hört att barnet pressar fram dessa "må bra" hormon när det är på väg ut, naturens sätt att smärtlindra.
    Fast det är klart,, det finns folk till allt! Vissa föder ju utan smärta för att de verkligen intalat sig själva att det inte gör ont, vissa får orgasm bara av o tänka på sex (och som vanligt av experter är ju allt normalt).

  • Diorlover

    har hört om detta med. en ny studie/metod att frlossningen skall vara sensuell och vacker osv...
    sensuell tycker jag inte men vacker är det väl...

  • Alvi

    Ärligt talat så fick jag vid ett eller två tillfällen känslor down under som var väldigt .... sexuellt behagliga... kan tyvärr inte beskriva mer än så, för det var inget orgasmliknande, men det var.... ja, nåt åt det mer sexuella hållet än åt det otäcka onda hållet.


    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Sirendes

    Absolut INTE :) något av det minst sköna jag varit med om, om man säger så.. Även om själva utdrivningsskedet kändes bättre än öppningsskedet, som jag upplevde som värst.

  • PennyJane

    Nej det fick jag verkligen inte. Låter ihelt osannolikt att man skulle kunna få det mitt upp i den smärta man upplever då. Det där måste vara skitsnack!!

  • mamalo

    Jag fick långt ifrån orgasm utan hade mest bara skitont, vet dock att min kompis chef fick orgasm under förlossningen, jag trodde typ hon var ensam på jorden om det- men kanske e de vanligare än man tror...

  • Utvandraren2

    Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah*tar luft*hahahahahahahahahah. Föda skulle ge orgasm? Det är ungefär så långt ifrån det man kan komma.(!)

  • Sodergok
    Utvandraren2 skrev 2020-05-23 01:06:20 följande:

    Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah*tar luft*hahahahahahahahahah. Föda skulle ge orgasm? Det är ungefär så långt ifrån det man kan komma.(!)


    Fel. Hämta ny luft och lär dig något nytt idag ;)

    Långt ifrån alla som upplever den njutningen men helt ologiskt är det väl inte ändå? Ett barn kommer in och ut på samma ställe och både sex och förlossning är upplevelser som är helt beroende av trygghetskänsla, mycket mer än vi verkar förstå idag.

    En annan jämförelse kan vara att ha sex med stor lust, eller att bli våldtagen. Samma kroppsliga aktivitet men skillnaden är stor som himmel och helvete.
Svar på tråden ni som har fött...... fick ni orgasm?