Inlägg från: Smulan1973 |Visa alla inlägg
  • Smulan1973

    Barnvagnar

    Jag håller på och kollar efter en barnvagn på blocket och hittade en Carena Free. Det strå inget årtal så jag vet inte hur gammal den är, men dom vill ha 500 kr för den. Jag tycker det låter jättebilligt och börjar då undra om Carena inte är något bra märke. Någon som vet?

  • Svar på tråden Barnvagnar
  • Smulan1973

    Tack för alla svar. Det ser ut som jag misstänkte. En vagn typ Brio sitty verkar vara det som ni tror passar en 4-åring bäst.
    Trots att det sägs att man ska ha barnet vänt mot sig så är det inget att göra åt.

  • Smulan1973
    allfrida skrev 2009-07-16 22:29:24 följande:
    Jag förstår inte riktigt vitsen med att ha en vagn till en 4 åring. Dit barn är ju från Indien.. kan lova att hon inte är van att åka vagn, däremot gå mkt om de ska ngnstans. En så pass stor tjej behöver inte ha en vagn, däremot hade jag nog hellre satsat på en fräckare cyckel när hon vant sig vid er och funnit tryggheten hos er.
    Jag har tänkt så också men eftersom det är flera här som redan har adopterat och som säger att barnhemsbarn ofta inte orkar gå så långt eftersom dom inte är vana med det så tänkte jag att man kanske skulle köpa en begagnad vagn eftersom vi inte lär behöva den så länge.
  • Smulan1973

    Tack för alla era inputs. Det blir nog ingen ligg/sittvagn då utan en sulky istället. Jag hade ju gärna velat ha henne vänd mot mig men jag kan nog hålla med om att en sulky säkert passar henne bättre. Tack för all hjälp och är det någon mer som har något att kommentera så gör gärna det.

    För det finns väl inga sulky där barnet är vänt mot föräldern?

  • Smulan1973
    fabi skrev 2009-07-17 19:48:44 följande:
    tänker du köpa beg,,kolla efter en rocky eller mistral..då är låga och man kan ha barnet vänd mot en..sen kan man ta bort ramen vilket gör att det är lätt för barnet att gå ur och på vagnen lätt.
    Vilket märke är det på Rocky och Mistralen? Gissar att det är Teutonia Mistral du menar men Rocky har jag aldrig hört talas om.
  • Smulan1973
    mammamys06 skrev 2009-07-18 10:46:26 följande:
    Teutonia är rocky också. Jag tycker den är rätt klumpig vagn för ett barn som är så pass gammalt, rekommenderar därför en sulky som te x brio race och sittyn.
    Vad är det för skillnader på Race och Sittyn då?
Svar på tråden Barnvagnar