• Kolora­turell
    Äldre 4 Aug 16:42
    243688 visningar
    158 svar
    158
    243688

    Roliga sexhistorier

    En av de allra första gångerna jag och min man hade sex så frågade jag mitt i akten om han hade legat med min fd bästa vän. Han sa ja... Vi är fortfarande ihop, så jag kom nog över det.

    En gång var jag jättekissnödig redan när vi började med förspelet men jag vågade inte säga att jag måste gå på toa om vi skulle ha sex, så vi började trots att jag var jättenödig. Killen skulle dessutom ta det luuuugnt och lååångsamt och riktigt njuta av sexet, till min förtvivlan. Till slut kunde jag inte hålla mig längre utan fick säga som det var och sedan rusa till toan. Kissade ett par liter kändes det som... När jag kom tillbaka satt han och runkade för att behålla ståndet... Snacka om romantikdödare.

    Efter sex så låg jag och killen och bara slöade som man brukar, när han helt plötsligt säger rakt ut "Du måste duscha för du luktar underrede. " Jag blev helt paff och visste inte vad jag skulle säga. Det var en sån sjuk kommentar,och det värsta av allt var att han inte ens sa det på ett elakt sätt, bara konstaterade liksom.

    När vi var nyinflyttade i vår lägenhet kom grannen över dagen efter och klagade på att vi stånkade för mycket när vi hade sex, och hon betonade att hon INTE gillade "sånt där". Det var ju rätt pinigt, inte minst för att vi skulle ge ett gott intryck i det nya grannskapet. Hon skvallrar rätt mycket och vi bor fortfarande grannar, så jag antar att alla redan känner till den där historien.

Svar på tråden Roliga sexhistorier