• Anonym ((super-roligt))

    Roliga sexhistorier

    Berätta just din historia, även om sex skall vara något vackert och underbart så kan de bli lite tokigt ibland, och skapa ett och ett annat skratt.

    Eller

    Har du en pinsam historia du vill dela med dig, så andra kan få sig ett gott skratt?

    Ett skratt förlänger Livet, kom ihåg det !!

  • Svar på tråden Roliga sexhistorier
  • MrsHW

    Jag kommer ihåg första gången med min sambo. Vi ligger mitt uppe i det, riktigt mysigt, hade hållt på nån timme och han utbrister "Jaha.. Men vad jobbar du med då?"
    Vaaa?? Jag kommer inte ens ihåg  vad jag svarade.. OM jag svarade. Har frågat flera gånger varför han skulle börja prata om det just då, och det är inte fören nu de senaste året han har bytat ut "jamen varför inte?" mot "ja, jag behövde annat att tänka på, det blev väldigt skönt.."

    Hahaha...

  • Anonym (Sjukan! ;))

    Träffade en kille som låg inne för någon mag-operation.
    Det var många mil hem till mig från honom så fick sova hos honom på sjukhuset.
    1:a natten dela bara jag & han rum....sedan blev han flyttad till ett annat rum med ca 5 killar/gubbar...
    Låg där i hans säng & hade jättemysigt då vi kände att vi inte kunde hålla oss...
    Han var tvungen att ta allt försiktigt så jag tog tag i det hela så han kunde ligga stilla..
    Kom på oss själva att de kanske börja låta då de bara var drapperi för...
    Vi bestämde oss för att fortsätta inne på toan som dessa killar/gubbar delade...
    När vi var klara så gick först han ut...& där utanför så står läkare & säger att de letat ett bra tag efter honom för de skulle ta prover igen...
    Ja stänger dörren fort som fan & är kvar där en liten stund! (Skämdes som fan!!!)
    Gick först ut därifrån när läkarna hade gått från rummet!

    Sen fick inte ja sova på sjukan mer! Undra varför??? ;) hahaha...

  • Anonym (oookej då)

    Har frågat min kompis om jag får berätta detta och det är ok, jag är ju anonym

    Hon hade bara haft sex med en kille innan den som senare blev hennes man. Och de låg där och hade det mysigt och så börjar han jucka, men hon är inte säker på om han är inne så hon frågar lite försiktigt och det var han!
    Det var lite skillnad i stl på honom jämfört med hennes första...

  • Anonym (tomaten)

    Träffade en kille på en fest, vi låg med varandra, första gången kom det folk in i köket där vi låg och hade det trevligt :P (bland annat min nuvarande sambo) och då kunde han inte fortsätta för han vart så generad över allt folk (han hade försökt rätt många gånger med att få omkull mej, men jag hade fortfarande känslor för mitt ex men insåg tillslut att jag lika väl kunde ligga med den här då exet låg med allt han kom över)
    Andra gången smet vi in till grannen för lite privat, mitt i samlaget frågar han - äter du p-piller.
    Jag - ja det klart.
    Han - Jaha men du vet att jag bara ligger med dej för att få en bebis va?

    Samma kille försökte tigga skjuts av mitt ex för att kunna ta sej till mej och ligga med mej haha ^^ det gick inte så bra då mitt ex (han hade dumpat mej 4-5 månader innan) ringer upp mej och är flyförbannad på MEJ, jag svarar bara att jag inte skulle ligga med killen där i natt, tanken va att han skulle komma förbi på morgonen när han inte va så full :P Det va rätt roligt, jag fick inte en blund den natten för exet ringde var 10 minut för att kolla upp mej så att jag inte gjorde något!

    Jag höll på att dö av skratt, sen att vi försökte fullborda det samlaget i 2 - 3 timmar utan att det gick för att han bara pratade och att grannarna från festen kom över hela tiden och tyckte att vi skulle sluta :P
    Och det första jag ser när vi kommer över balkongen till festen är hans ex :P Och hon bara flinar och säger - Va det skönt?
    Kan man skämmas mer?
    Jag hade dessutom en det med en annan kille den kvällen som satt bredvid killens ex haha ^^ smidiga jag. (kan ju inflika att jag aldrig hade trott att det va en dejt, han hade tagit det som det)

    Hade i min ungdom (16 år ca) sex med en kille på en grön låda med sand (kanske bara finns här i norr men det är iaf en låda med sand så man kan sanda på isen) Och medans vi höll på som bäst, går det en gubbe förbi, och stannar och står där i säkert 5 minuter och muttrar när han går förbi, något om att det borde finnas mer lägenheter så inte ungdomarna får hålla på utomhus. skrattade igenom resten av det sexet åxå!

    Ni kanske inte finner det så roligt men jag har många fina minnen, eller skrattretande haha

  • Anonym

    Jag var väl 18 år, och min kille var 21. Vi var hemma hos honom, och vi var på hans rum. (Ensam hemma) Vi låg och hånglade och det började bli mer och mer allvar. Jag sa till min kille att du måste ha kondom. Saken var att han hade inga hemma. Så han kilade ner till macken och handlade. Men han kom hem och vi hade det så skönt.
    Men dagen efter skulle vi hem och äta middag hos mina föräldrar och min kille blev väldrigt röd i ansiktet, jag förstod inte varför. Han drog undan mig och frågade om det var min bror. Ja, svarade ja. Ånej, jag har handlat kondomer av din bror. Det blev ju lite skratt i det hela. Men väldigt pinsamt.
    Min bror började fråga ut mig sen, men det är en helt annan histoira.

    Kan berätta att vi är man och fru idag, och har 3 barn. Och vi har varit ihop 11 år. Gifta i 3 år.

  • Anonym

    Var på en maskerad en gång med min kille och hans föräldrar.
    Jag och min kille åkte dit till lokalen där festen var lite tidigare.
    Jag hade ingen aning om vad hans föräldrar skulle vara utklädda som.
    När festen hade börjat så blev jag av med min kille.
    Men till slut såg jag han. Jag drog med honom ut och började hångla upp honom osv. Plötsligt såg jag en likadan utstyrsel som jag hånglade med. Och det visade sig att jag hånglade med hans pappa istället. Men det berättade vi inte för någon.Och min kille vet inte om det i heller. Men fy för vad pinsamt det var

  • Pruttiluskan
    Anonym skrev 2009-08-06 11:29:52 följande:
    Var på en maskerad en gång med min kille och hans föräldrar.Jag och min kille åkte dit till lokalen där festen var lite tidigare.Jag hade ingen aning om vad hans föräldrar skulle vara utklädda som. När festen hade börjat så blev jag av med min kille.Men till slut såg jag han. Jag drog med honom ut och började hångla upp honom osv. Plötsligt såg jag en likadan utstyrsel som jag hånglade med. Och det visade sig att jag hånglade med hans pappa istället. Men det berättade vi inte för någon.Och min kille vet inte om det i heller. Men fy för vad pinsamt det var
    Hahahahahahaha......
  • Anonym (kisslisa)

    jag och min kille var nykära,hade varit tillsammans några veckor..jag hade fött barn för inte så jättelängesen men hade varit duktig med knipövningar så jag kände mig tajt o helt återställd där nere..när jag sitter och rider honom o det är som allra skönast och jag bara skriker o är som helt i trans märker jag plötsligt hur han stelnar till under mig och jag hör ett plaskande ljud och han utbriser- Ska vi ta en dusch? Då märker jag att jag kissat ner mig över honom. Och inte lite..jag sa typ-ja gud vad våt jag blev då..fick nog en sprutorgasm! Vi skyndade oss till duschen o jag hoppades han inte kände kisslukten lika tydligt som jag gjorde.

    Detta har aldrig hänt varken före eller efter denna gång och jag kan inte fatta hur det kunde hända!! Måste ha varit nåt med att jag fött barn för inte så längesen och hade full blåsa o slappande av för mycket. Har fortfarande aldrig kunnat erkänna att det var kiss=)

  • Anonym (Mmm)
    Anonym skrev 2009-08-06 11:29:52 följande:
    Var på en maskerad en gång med min kille och hans föräldrar.Jag och min kille åkte dit till lokalen där festen var lite tidigare.Jag hade ingen aning om vad hans föräldrar skulle vara utklädda som. När festen hade börjat så blev jag av med min kille.Men till slut såg jag han. Jag drog med honom ut och började hångla upp honom osv. Plötsligt såg jag en likadan utstyrsel som jag hånglade med. Och det visade sig att jag hånglade med hans pappa istället. Men det berättade vi inte för någon.Och min kille vet inte om det i heller. Men fy för vad pinsamt det var
    Och svärfar tog tillfället i akt och njöt...
  • Anonym ((super-roligt))

    Hahahahhaha, jag skulle ha dött om de va jag

    Anonym (kisslisa) skrev 2009-08-06 12:19:20 följande:


    jag och min kille var nykära,hade varit tillsammans några veckor..jag hade fött barn för inte så jättelängesen men hade varit duktig med knipövningar så jag kände mig tajt o helt återställd där nere..när jag sitter och rider honom o det är som allra skönast och jag bara skriker o är som helt i trans märker jag plötsligt hur han stelnar till under mig och jag hör ett plaskande ljud och han utbriser- Ska vi ta en dusch? Då märker jag att jag kissat ner mig över honom. Och inte lite..jag sa typ-ja gud vad våt jag blev då..fick nog en sprutorgasm! Vi skyndade oss till duschen o jag hoppades han inte kände kisslukten lika tydligt som jag gjorde.Detta har aldrig hänt varken före eller efter denna gång och jag kan inte fatta hur det kunde hända!! Måste ha varit nåt med att jag fött barn för inte så längesen och hade full blåsa o slappande av för mycket. Har fortfarande aldrig kunnat erkänna att det var kiss=)
Svar på tråden Roliga sexhistorier