Inlägg från: Camilla85 |Visa alla inlägg
  • Camilla85

    Vi som inte mår illa/mådde illa under graviditeten!

    Med mitt första barn mådde jag ytterst lite illa mellan ca vecka 8-9. Men spydde aldrig. Fick då en dotter.
    Med mitt andra barn så spydde jag konstant dagligen mellan vecka 6-14! Fick en pojke.
    Nu med tredje mår jag bättre än nånsin innan! Inga ömma bröst, inget illamående överhuvudtaget! Är också lite orolig för det, men antar att man bara har "tur"! ;)


    ***Amber 071120, Liam 090223 & bebis i magen BF April-2010***
  • Camilla85
    Solglimtar skrev 2009-08-21 08:26:49 följande:
    En tråd för mig. Väntar på samtal från min barnmorska eftersom jag är så jävla rädd! Jag är gravid i vecka 12 med tredje barnet och har inte mått illa alls knappt, förutom när jag ätit för mycket mat typ. EFtersom jag mådde så illa de två första graviditeterna är jag ju jätteorolig att något ska vara galet... Men jag hoppas förstås att jag bara har "tur" den här gången =) Har en flicka och en pojke. Mådde mer illa med flickan!
    Förstår precis vad du menar! Och när man vart gravid innan så har man ju något man jämför med, och det är det nog lättare på nåt sätt att bli "mer" orolig eftersom man tänker att "så här bra mådde jag inte dom andra graviditeterna, och då kanske något är fel nu!"
    Men det kan ju också vara så att kroppen nu är så van vid gravid-hormornerna att den inte reagerar lika "starkt" längre! Det här är min tredje väldigt täta graviditet (dottern är 21 mån och sonen 6 mån), så det va ju inte så länge sedan man hade alla dessa hormoner i kroppen! ;)
    Hur gamla är dina barn?
    ***Amber 071120, Liam 090223 & bebis i magen BF April-2010***
Svar på tråden Vi som inte mår illa/mådde illa under graviditeten!