• Nomad

    Ont under revbenen på höger sida!

    Jag sällar mig också till gänget. Har ett obehag under höger revbensbåge. Inte direkt smärtsamt, mer som att något är ivägen där, nåt som inte ska vara där.
    Jag har varit på vårdcentralen och fått ta de "vanliga" proverna men allt var bra, "så du är frisk" som hon sa läkaren, men jag har ju ändå samma obehag och det måste väl tyda på att någonting är fel.
    Som alla andra här känner jag mig mycket stressad och rädd för att det ska vara något allvarligt, som cancer på något organ.
    Vad gör man nu? Ringer igen och tjatar? Går till en annan läkare?

    Jag följer tråden och ser hur det går för er andra.

  • Nomad

    Jag ska gå för andra gången med mitt i eftermiddag. Första gången gjordes en enkel "magundersökning" och de sa att allt var bra.
    Efter att det gått ett halvår och problemet kvarstår ringde jag igen. Det var jättesvårt för mig att ens få en tid, de sa att de redan sagt att det inte var något och att det är slöseri med resurser att jag kommer igen (ungefär). Jag lyckades i alla fall få en tid, vi får se vad som händer.

  • Nomad

    Jag fick veta idag under mitt besök på vårdcentralen att om det varit något farligt hade jag varit mycket sjuk vid det här laget. Hur som helst skulle de skicka en remiss om ett ultraljud.
    Läkaren gissade dock på gallstenar.

  • Nomad

    Mitt ultraljud visade ingenting. Jag fick veta att det inte är något fel på mig.
    Alltså sitter jag här med min inbillningssjuka och undrar hur jag blev hypokondriker.

Svar på tråden Ont under revbenen på höger sida!