• junk
    Äldre 14 Nov 00:08
    336009 visningar
    193 svar
    193
    336009

    Ont under revbenen på höger sida!

    Här är en till som haft samma besvär/ont. Det känns som det är inne i kroppen, likt en boll som skaver under/nedanför revbenen samt så ömmade det neråtnjurarna. Även ovanför höften ja hela bandet därifrån till revben gjorde ont å ömmade.

    Min doktor bad mig vid besöket ta av mig skorna och han såg då att mitt ena ben var längreän det andra pga roterat bäckene. Detta fick jag efter min andra dotter då jag tydligen felbelastat vid amning och vid bärande av barn. Detta snea bäckene gav ett primär muskelfel, ja inflammation, vid höftbenet som då sträckte sig i hela den muskeln som fäster bak i ryggen och vid revbenen. Ett sekundärt fel upptäcktes också vid vänster skuldra. Jag var sne helt enkelt pga felbelastning som då genererat i onda och obehagliga muskelinflammationer. Fick några övningar att göra, stretchövningar samt hade sula i ena skon så benen blev likalåbga. Fick även utskrivet muskelavslappnande men tog ej detta pga amning. Idag är jag bra men kan ibland känna att jag automatiskt spänner mig på höger sida. Avslappningsövningar gör susen och idag kan jag sova gott och djupt.

    Observera att jag aldrig anade att det hade med muskeln. Det kändes som det var "i" mig, en tumör eller dåligt organ. Hoppas jag hjälpt någon med min historia :).

  • junk
    Äldre 14 Nov 00:12

    Jo, röntgades också då man anade att jag kanske hade medfött höftfel men så var ej fallet. Phu ;). Lycka till!

Svar på tråden Ont under revbenen på höger sida!