Inlägg från: Emmy K |Visa alla inlägg
  • Emmy K

    Ont i tänder när jag springer

    Varför får jag ont i tänderna när jag springer? Jag tror att det är olika tänder som gör ont men jag brukar bara ha ont i en i taget.

    Detta är jättejobbigt även om jag inte springer särskilt ofta. Jag kan t.ex inte springa för nöjes skull.

    Är det någon mer som har det så här?

    Jag har aldrig haft hål men jag tror att de lagade en liten skada när jag var tonåring med något vitt så jag har ingen plomb eller vad det heter.

  • Svar på tråden Ont i tänder när jag springer
  • Emmy K

    Hej Nilla
    Jag får inte ont på samma ställe som dig men smärtan är nog densamma ungefär. Vad tråkigt att din gympalärare betedde sig så mot dig. Jag kan inte minnas att jag hade ont så tidigt. Jag har länge tänkt att jag har haft början till hål, därav smärtan. Men jag går till tandläkaren varje år och han lagar aldrig något. Och varje gång jag är där glömmer jag att fråga.

  • Emmy K

    Att vi ändå är några stycken!!
    Vad skall man göra då? På sätt och vis blir det ju ett handikapp. Min syster sa att man kanske hade högt eller lågt blodtryck eller något men jag tror att jag har utmärkt blodtryck. Finns det ingen tandläkare här?

    Vad konstigt att det har gått över Bigmomma, du vet inte varför?
    Ja de flesta hårda rörelserna gör ju att det gör ont som att stampa eller hoppa och så.

  • Emmy K

    Jag tror inte att det är vinddraget. Det är ju inte ilningar som jag får. Nästa gång jag får för mig att springa så skall jag testa att hålla munnen stängd ;)

  • Emmy K

    Kärlkramp låter ju inte trevligt. Jag vet inte så mycket om det men jag skall lyfta frågan hos tandläkaren. Funderar på att ringa och fråga för det är som sagt på sätt och vis handikappande. Häromdagen hade jag lite bråttom och började springa men fick stanna efter bara några steg för att smärtan var för stor.

Svar på tråden Ont i tänder när jag springer