• turpis
    Äldre 1 Sep 09:12
    14037 visningar
    20 svar
    20
    14037

    TENS apparater, vilken ska jag välja?

    Jag köpte min på Claes Ohlsson efter tips av bm under min förra graviditet. Det står att gravida inte ska använda den, men man kan bortse från det enl henne. Den funkade mycket bra. Nu ska jag börja öva igen inför kommande fl!

  • turpis
    Äldre 1 Sep 13:21
    #9
    MammanZ skrev 2009-09-01 12:24:34 följande:
    Har hyrt en från Holorgon inför min förlossning, 395:- Kom hem i brevlådan ca 3 veckor innan beräknat datum. Har 10 dagar kvar nu, så jag har inte hunnit testa den "live" än.Hologgon var den de hade hos profylaxkursen, och cefar hos barnmorskan. Tyckte att holorgonen verkade enklare att använda, så jag körde på den, gissar att man inte kommer att vara helt klar i huvudet för att ratta inställninar under förlossningen =)
    Du vet att du ska öva innan? Dels för att veta hur man gör, men också för att den ska funka bättre i "skarpt läge". Att använda den regelbundet innan gör tydligen att kroppen svarar bättre på impulserna när det gäller.
  • turpis
    Äldre 4 Sep 10:47
    #14
    Leah skrev 2009-09-04 09:23:43 följande:
    Jag fick hem min TENS igår som jag beställt från Clas Ohlson. Funkar fint, 495:- kostade den.Vid min förra graviditet hyrde jag en TENS från Holorgon - det funkade också smidigt. Nu valde jag att införskaffa en eftersom jag tror att jag kommer ha användning av den efter graviditeten - vid muskelspänningar och dylikt.Min make gillar den också ;)
    Åh, vad bra, då är du personen jag söker -alltså en som har testat olika! Känner du stor skillnad mellan den från CO och den du hade från Holorgon än så länge? Något har fått mig att börja tvivla på att min från CO är tillräckligt bra (hade den vid min förra fl och planerar nu inför nästa i oktober).
  • turpis
    Äldre 4 Sep 15:35
    #16
    Leah skrev 2009-09-04 10:57:36 följande:
    Hm, nej jag uppfattar ingen större skillnad... Jag ska testa den lite mer så återkommer jag!!
    Åh, det får du gärna göra! Jag skriver ett meddelande i din gästbok så kanske du kan skriva i min sen när du har testresultatet . Om du inte kommer dig för är det också ok, ingen press .
Svar på tråden TENS apparater, vilken ska jag välja?