• Blueblood

    Datum för samlag avslöjar dig

    Har ni tänkt på en sak? När ni får barn avslöjar en hel del om en. Ni som får barn i mitten av mars - räknar man bakåt nio månader, då visar det sig att ni haft samlag på midsommarafton. Då tänker folk "jahha, dom var packade när dom gjorde det".
    Samma med barn som föds i september-oktober. Då har man två alternativ. Först att man gjorde det på Lucia, en av Sveriges stora suparfester, eller nyårsafton, också en fest där man super som ett svin.
    Så har i även Valborg. Barn som föds i januari kom säkert till efter att man rullat nedför en grässlänt och spytt lite i en buske.
    Jag skulle inte vilja bli far i januari, mars, september eller oktober, för då tänker folk automatiskt att man varit dirty vid en stor svensk suparhögtid.

  • Svar på tråden Datum för samlag avslöjar dig
  • Julias mamma

    Ja, vi hade väl en spännande nyårsafton då

    Tror dock inte att det är så många som spekulerar i när/hur/var och varför man blev gravid just då....

  • Moomin

    Det är ju inte för inte det är som tjockast på BB i mars varje år...midsommar håller ställningarna som svenskarnas "goshelg" nummer ett ;)

  • Teskedsmamman

    MiaMaa: Vet preciiiiiis vad du menar... jag ska ha om en vecka och gissa när jag hade äl?!?!? den 8 januari = Storm!!!!!!

    Därav ska lillebrors ena andranamn vara Gunde efter stormen... Gunnar går inte i den här familjen tyvärr så vi valde Gunde

  • PicaGirl

    Jag ska ha om en vecka jag med.... Just det. Stormen (8/1) var min ÄL som blev en liten bebis.... Dessutom var det min födeslsedag Fin present....

    Men inte bryr jag mig om vad folk tänker om den saken. Vi har ett lyckligt äktenskap och sex händer ju ibland!! De som känner oss vet att "Laban" var mer än planerad. Detta barn är så hett efterlängtat och länge önskat att det inte var en "hoppsanhändelse" på fyllan!

    /Picagirl

  • minilinuz

    vi ska ha barn i mitten av mars. vi planerade även att bli gravida runt midsommar då vi hade våran ettårsdag då :) så jag tycker inte att det spelar någon roll när bäbis blir till... huvudsaken är väl att det föds friskt och blir älskat!

  • Zack

    Jag har tre nära i familjen som är födda 19:e mars. Jag själv skulle också kommit då, men föddes tre veckor för tidigt...
    Det är midsommaraftonens lustar som ger resultat.

  • Sandoura

    Men usch Blueblood du får det att låta som man bara har sex när man är full. Och inte blir väl alla fulla på dessa högtider. Nog dricker man mycket i Sverige men är det verkligen så illa (har jag glömt det eller?)?

  • Cassanna

    Vår släkt hade väldigt kul runt midsommar för här är alla vi marsbarn...

    Min far 3:e
    (väninna 5:e)
    Syrran 9:e
    Jag 11:e
    Syrrans far 20:e
    Halvbror nr 1 26:e
    Pojkvännen 27:e
    Halvbror nr 2 28:e

    Kan man göra annat än le åt hela grejen liksom...ha ha ha

Svar på tråden Datum för samlag avslöjar dig