Inlägg från: Mini Pantern |Visa alla inlägg
  • Mini Pantern

    Tvillingföräldrar till tvillingar födda vår/sommar 2007

    Och här jag som nr 3
    Tjoooohooooooooooooo!!!!

  • Mini Pantern
    Tvillingmamma2007 skrev 2009-09-24 09:38:51 följande:
    Määä höll knappt på att hitta igen tråden i mina favoriter för den var på andra sidan! Hallååååååååååå vad gör alla? Tänkte passa på och fråga hur era barn är på färger? Tycker mina är så dåliga nästan så man undrar om de är färgblinda haha fast vi har ju inte tränat heller men ändå. Frågar man vilken färg en bil e dyl är säger de oftast lila eller blå...hur är era?
    Ja du TM här jobbas det och försöker få vardagslivet att gå runt. Har hand om det mesta själv då maken jobbar var och varannan kväll så man är helt slut.
    Färger, ja det går i vågor, precis när man tror att de fått klämp på det så blandar de ihop dem igen men de ser nog skillnaden iaf. Alexander har blå nappar tex och William har gröna och på dem ser de genast skillnaden. Men de kör gärna med röd till allt och William kan ibland tjaja om att Bandis ( i Byggare Bob) är röd och Rulle är grön och nästan gång man frågar så är allt rött tokstollarna där.

    Annars så kämpar vi just nu på med att få lägga blöjan på hyllan. De är jätteduktiga både hemma och på dagis. Igår gjorde tom Alex nr 2 på toa och var helt överlycklig, var tvungen att ringa till pappa och skrek i telefon: JAG HAR BAJSAT. Men säg till mamma att byta då hörde jag maken säga tillbaks. JAG HAR BAJSAT skrek han igen och då fick jag flika in att han gjort det på toan. hahaha.Resten av kvällen tjatade han om att han gjort det på toan mammas sötgurkor.

    Hur mår du nu förresten? Har illamående lagt sig? Har du börjat jobba?

    Heoo: Hur är det din lilla skrutt? Var det Saga som var dålig och var på sjukan eller var det Melina? Jag hoppas iaf att hon är bättre och att ni fått komma hem eller får snart komma hemma.

    MNL, Nora, Censur hur är livet med er?
  • Mini Pantern

    Kikar in i tråden, nyss hemkommen efter några dagar på Åland. Mycket sol,värme och bad har vi haft. Idag är det molnigt och blåser en del. Skönt tycker jag.

    TM: Vad stora dina killar har blivit! Och snygga badbrallor Flört (Alex har likadana).

    Här är jag inne på min tredje semestervecka och har 3 kvar. Kanonskönt. Till hösten börjar jag sedan jobba min fulla tjänst på 75%  (har jobbat 60% sedan 1 år tillbaks). Jag kommer också att dela på killarna till hösten då det verkar som att Alex har kommit lite längre i utvecklingen än William och drar sig mer till de äldre killarna. Känner lite oro inför det men det är värt att prova och se om det funkar bättre för dem. William förlitar sig väldigt mycket på att Alex finns vid hans sida i alla lägen och det tror vi hämmar honom så vi får se om det blir bättre.
    Annars rullar livet på för fullt här hos oss. Har en lugnare period med vår tonårsdotter nu efter en mycket kaotisk höst,vinter och vår period. Jag hoppas det håller i sig för jag har inte mycket ork längre.

    STOR kram till er alla  och grattis i efterskott Milo.


    Stolt 5-barnsmorsa som sköter sig själv och skiter i andra
Svar på tråden Tvillingföräldrar till tvillingar födda vår/sommar 2007