• Norali­e
    Äldre 9 Sep 09:49
    9536 visningar
    85 svar
    85
    9536

    Tvillingföräldrar till tvillingar födda vår/sommar 2007

    Och jag är nummer 4!! Helt otroligt med tanke på hur ofta jag är inloggad!!

  • Norali­e
    Äldre 1 Aug 16:56
    #58


    Hallå brudar!!!

    Får börja med att gratulera TM och Heoo till era "nya" bebisar!! Vad roligt! Är det någon mer i tråden som är på g med fler barn?

    Och grattis till Betty som har blivit med radhus! Flört Vart ligger det nya huset? Ni är kvar i Götet?

    Här rullar livet på som vanligt, lagom kaotiskt vissa dagar och enklare andra. Antar att det är så det är för alla..... Min semester är slut och i morgon börjar jag jobba igen. Dock inte i fotoaffären för där är jag inte kvar längre. Kan säga att jag jobbar för kungen och staten nu i stället, och det är fasen så mycket roligare! Jobbar dock bara 3 dagar under nästa vecka, sedan ledig 7 dagar igen. Skööööönt! Hoppas att vädret blir lite bättre för nu har det regnat i ett par dagar. Vi har haft besök av vänner från Stockholm denna helgen och det klarnade inte upp förrän nu när dom skulle åka hem! Typiskt!

    Och så här ser mina älskligar David och Adam ut nu! Skrattande

    Kram på er så länge!
    Wilma 030527, Alexander 050613 & tvillingarna David och Adam 070331
  • Norali­e
    Äldre 2 Aug 20:56
    #60

    TM: Gick graviditet och förlossning bra med lille Milo? Stor skillnad mot förra gången?

    Jag funderar på om det är för tidigt ännu att lägga ut regnkläder och overaller till försäljning på Tradera? Vad tror ni? Jag har fina bruna overaller som jag vill sälja så jag kan köpa något roligt nytt i stället! Skrattande


    Wilma 030527, Alexander 050613 & tvillingarna David och Adam 070331
  • Norali­e
    Äldre 3 Aug 18:11
    #65

    TM: Gud vilken liten goding!! Och jag måste säga att han verkligen är lik sina brorsor! Skrattande 

    Din graviditet och alla komplikationer efteråt lät verkligen inget kul! Du verkar ha kämpat emot rätt bra oxå med tanke på intubering och framtand....

    Tack för tipset om regn/vinterkläder. Jag tar och börjar med regnkläderna och väntar en aning med overallerna.

    MNL: Här är ordet trots bara förnamnet!! Vi har haft det skitjobbigt! Särskilt Adam har varit svår och fått väldiga raserianfall mellan varven som varit svåra att stoppa. David är oxå trotsig fast på ett annat sätt. Mer surande på honom och om han inte fått sin vilja igenom så har han rätt och slätt dragit iväg. Ut på vår trottoar som är utanför huset och iväg... Häromdagen stack han i väg i ett obevakat ögonblick, vi talar om att jag tittade efter dom andra i en sekund, och så var han borta. Problemet var att vi befann oss på Liseberg....Förvånad Anders och jag kunde bara leta efter honom en i taget eftersom någon var tvungen att stanna hos dom andra så inte dom oxå drog iväg. När Anders kom tillbaka och sa att han inte hade hittat honom blev jag verkligen rädd!! Då stack jag iväg åt andra hållet och efter att ha rundat ett hus med affärer en bit därifrån så ser jag honom i famnen på en tjej. Jag rusar fram med andan i halsen och mer eller mindre SLITER ungen ur famnen på henne... Hon och hennes familj hade hittat honom gåendes där gråtandes och tagit hand om honom samt kontaktat Lisebergspersonal. Till mig säger hon att "ett tips är ju att skriva telnr på armen på honom". Det komiska var att vi hade skrivit Anders mobilnr på både Wilmas och Alexanders armar men inte på A & D eftersom dom satt i vagnen. Hade släppt dom lösa för att vi skulle fiska i fiskdammen när allt detta hände.. Pust! Men slutet gott allting gott! Solig 
    Adams raserianfall och skrikande är bättre nu oxå och det känns skönt. Men som sagt, jobbigt som tusan har det varit!

    Hos oss börjar dagis i nästa vecka. Ska bli skönt för dom tror jag att få komma dit och få träffa kompisar igen och få lite mer stimulans.

  • Norali­e
    Äldre 3 Aug 18:12
    #66

    Och här blir inte heller fler barn! Hahahahaha! Skrattande

  • Norali­e
    Äldre 5 Sep 18:44
    #76

    Betty: Ja du, jag vet egentligen inte vad vi gjorde för att hantera Adams raserianfall. Inget man gjorde var ju lixom bra. Vissa gånger var det bara att låta honom skrika av sig, typ. Och ibland när man inte orkade lyssna på hans skrikande så la jag honom på vår säng och stängde dörren. Sedan väntade jag ett litet tag innan jag gick in igen och då hade han lugnat ner sig lite så att man i alla fall fick ta honom i famnen. Och så en dag så hade han bara slutat med sina raserianfall. Försvann lika fort som de kom. Visst blir han fortfarande arg igen, men inte alls som då.

    Det lät spännande med ert nya radhus! Kärra är ju ett fint område!

    Våra killar sover fortfarande i samma rum, och det funkar bra. Än så länge. Ibland stannar vi hos dom och ibland får dom somna själva. Varken Adam eller David sover ju längre på dagen så de är oftast väldigt trötta på kvällen. A&D har börjat på samma dagis som vår store kille Alexander, och det är väldigt skönt att inte behöva åka runt till olika ställen för att hämta. Även Wilmas skola ligger i anslutninge till dagis, vilket är bra.

    Just nu har vi en Adam här hemma som ser väldigt konstig ut! Inatt måste någon insekt ha varit på honom och bitit honom vid ena ögat för i morse när vi gick upp var han helt svullen vid det högra ögat. Han säger att det inte gör ont, men det ser rätt läskigt ut! Någon som har varit med om något sådant?? Man kan se på ena sidan att det är en prick som efter ett stick. Har det inte gått ner lite imorgon bitti så blir det en tur till vc....Rynkar på näsan

    MNL: Vilka fina stora pojkar du har!! Fortfarande lika lika varandra tycker jag. Glad Hur är det med dig och pojkvännen?

    TM: Hur är det med lillkillen nu då? Hoppas att han är frisk igen! Ingen av mina barn har haft öroninflammation någon gång, men förkylda är dom ju titt som tätt. Särskilt när skola/dagis startar igen efter uppehåll, då är det alltid någon som blir dålig. Det slår lixom aldrig fel. Nu är vi hyfsat bra igen i alla fall som tur är.

    Kram på er alla!

Svar på tråden Tvillingföräldrar till tvillingar födda vår/sommar 2007