• Tvilli­ngmamm­a2007
    Äldre 8 Sep 11:23
    9537 visningar
    85 svar
    85
    9537

    Tvillingföräldrar till tvillingar födda vår/sommar 2007

    Åjag tvåa jihaaaaaaaaaa!

  • Tvilli­ngmamm­a2007
    Äldre 9 Sep 11:11
    #6

    Ja go Nora go Nora!

    Heoo:
    Tror man måste köpa dem från utlandet men jag köpte mina UJ åkpåsar från Nederländerna utan problem och blev billigare än i Sverige trots frakten iaf.

  • Tvilli­ngmamm­a2007
    Äldre 10 Sep 18:25
    #9

    Hej Betty och Censur!

    Censur:
    Vågat bruden men trivs man inte så är det ju helt rätt! Lycka till med jobbsökeriet!

  • Tvilli­ngmamm­a2007
    Äldre 24 Sep 09:38
    #11

    Määä höll knappt på att hitta igen tråden i mina favoriter för den var på andra sidan! Hallååååååååååå vad gör alla?

    Tänkte passa på och fråga hur era barn är på färger? Tycker mina är så dåliga nästan så man undrar om de är färgblinda haha fast vi har ju inte tränat heller men ändå. Frågar man vilken färg en bil e dyl är säger de oftast lila eller blå...hur är era?

  • Tvilli­ngmamm­a2007
    Äldre 24 Sep 20:56
    #13

    MP:
    Skönt att höra att det är fler som inte alltid har kläm på färgerna. Här är fortfarande sådär. Mår ju bättre än förut men fortfarande illamående. Mer nu denna vecka än förra men tror det beror på att jag försöker trappa ner på medicineringen. Har inte börjat jobba ännu men sjukskrivningen går ut den sista så då måste jag verkligen försöka börja! Har varit borta länge från jobbet nu och det är inte så kul.

  • Tvilli­ngmamm­a2007
    Äldre 25 Sep 23:09
    #15

    Betty:
    Jo annars så måste de väl förlänga sjukskrivningen som sagt men vet inte hur populärt det skulle bli på jobbet och vem vet man kanske blir sjukskriven i slutet med pga foglossning e dyl så det vore ju kul att hinna jobba något innan nästa föräldraledighet om man säger så! Dessutom så börjar sambons jobb också bli lite lidande pga alla dagis lämningar/hämtningar bland annat och han har verkligen dragit ett stort lass sen i somras så jag vill ju börja kunna avlasta honom med. Känns som om jag måste börja jobba nu på torsdag! Hoppas det kommer att funka bara, drygt att jag går på heltidsschema bara!

  • Tvilli­ngmamm­a2007
    Äldre 25 Sep 23:13
    #16

    Betty:
    Skönt att höra om fägerna och om jag-vill-bajsa-i-blöjan problematiken då det ofta är samma här även om Tim bajsade på pottan ikväll och de är rätt så duktiga att pinka på pottan på mornarna och kvällarna men däriemellan verkar de inte ha tid tyvärr. Måste ta och jobba på det vi med men det känns som om man inte vill tvinga dem/stressa dem heller men visst vore det skönt om de kunde bli blöjfria snart så man inte får tre blöjbarn i mars! Och dyrt är det ju med! De är däremot jätteduktiga på att säga till att de kissar och bajsar nu, de gör de typ alltid, så de kan ju kontrollera när det är dags så det finns ju hopp iaf även om de ofta förderar att det hamnar i blöjan fortfarande. Häromdagen gick Tim utan blöja i lekrummet och så kom han springandes mot toaletten och sa att kisset kommer! Satte han på pottan och han kissade men såg sen att en skvätt även hamnat på golvet men det är väl så man får göra kanske för han vill verkligen inte kissa på golvet och det är ju bara att torka upp.

  • Tvilli­ngmamm­a2007
    Äldre 27 Sep 21:30
    #19

    Heoo:
    Jag vet inte. Orkar inte ringa fler läkare nu heller. Ska försöka börja som vanligt på tors men brukar flexa lite och ta ut sem så det blir väl en 80% i praktiken så ska väl inte klaga men får se hur det går. Har mått lite bättre i helgen iaf. Var tom till några kompisar i lördagskväll på mat! Shit first time på 3 mån eller nåt!

  • Tvilli­ngmamm­a2007
    Äldre 30 Sep 19:38
    #22

    Heoo:
    Åh så skönt att Saga är hemma!! Å så najs med GREYS

    Imorgon ska jag jobba första dagen på läänge, hoppas det kommer att gå bra! Har iaf mått bättre denna veckan och dessutom så ska sambon lämna/hämta barnen så jag får åka in till jobbet och hem när jag vill sen utan tider att passa vilket känns skönt och är de dryga på jobbet så flexar jag ut moahahahhahahahhaa.

  • Tvilli­ngmamm­a2007
    Äldre 1 Oct 16:47
    #25

    Heoo & Betty:
    Tack! Det gick rätt så bra på jobbet idag. Mådde illa på vägen in och kom inte in förrän efter 9 nångång och det var lite tufft med illamåendet fram tills lunch men sen gick det bättre. Drack dock för lite vatten och att stå upp längre stunder var apjobbigt får försöka undvika det. Imorgon blir det lite värre, ska lämna kidsen och sen så har jag en student som jag ska ta hand om/labba med kl 9.15! Men men hoppas det går bra med får väl komma sent annars jag har iaf förvarnat!

Svar på tråden Tvillingföräldrar till tvillingar födda vår/sommar 2007