Inlägg från: ellenwesterlund |Visa alla inlägg
  • ellenwesterlund

    Tvillingföräldrar till tvillingar födda vår/sommar 2007

    Hittade hit jag med.
    Har haft fullt upp hela veckan.
    Har testat på omsorgen veckan som var och har bara jobba kvällar (förutom tors då jag jobbade 7-21 med en timmes rast). Blev sex dagar på rad så man är lite slut i luvan med alla nya intryck och så.

    Här är allt bra annars.
    Sebastian har varit täppt i näsan på nätterna från i våras, tog mig i kragen och ringde dr som sa att vi skulle prova Nozoil, verkar funka ... än så länge iaf.
    Annars blir det besök hos dr på hc och ev remiss till öron, näsa, hals men det är inget vi strävar efter

  • ellenwesterlund
    Betty2 skrev 2009-09-25 22:03:17 följande:
    Ellen: Hur går det med Sebastians näsa?
    FruHeo skrev 2009-09-26 03:04:03 följande:
    Ellen: trist med S näsa, pollenallergiker? allergisk mot nått annat????Hoppas att det rättar till sig.
    Sådär ... Han är jätteduktug på att ta näsoljan. Han drar in den som man typ gör med nässpray och sen ligger han och klämmer på lillnäsan (skulle göra det för att fördela ut oljan på slemhinnorna). Nu har han vaknat några kvällar vid 23 och varit täppt. Fått näsdroppar (och blivit elak).
    Men jag vet inte om det är någon större skillnad ... ska nog ringa BVC så de får boka in en tid med dr när hon har semestrat klart.
    Bvc sköterskan tror det kan vara polyper.
    Har väl inte just nå pollen här nu. Det är ju minusgrader vissa mornar.
    Blev rådd att kolla om täcke/kudde innehöll dun (ifall det var det han blev snuvig av) men inte det ...
  • ellenwesterlund

    Här händer inte mycket ... Har fp denna veckan sen tre veckor semester.
    Ska sen tillbaka till jobbet, känns sådär eftersom den enda vettiga att jobba med har kommit in på skola
    och kommer sluta hos oss :( Det fanns en vettig till men hon har flyttat ...
    Trivs noll på jobbet och trivs ännu mera noll nu ...
    Så mycket händer här ...

  • ellenwesterlund

    Har just fått veta att utbildningen jag nog velat gå ända sen jag gick ut gymnasiet kan jag söka och funderar på det ... (har inte kollat upp det tidigare eftresom jag halkade in i äldrevården och blev USKA)meen ... den finns i Sundsvall, 20 mil bort. Det är där skon klämmer om jag ska söka eller inte? Obestämd
    Sambon har ju jobb här och ungarna trivs på sitt dagis och jag vill helst inte flytta. Men andra har ju klarat av att ha familj och plugga på annan ort så varför skulle inte jag kunna? BESLUTSÅNGEST kallas det tydligen.
    Finns cahns att komma in som reserv nu till hösten men söker jag så söker jag nog till våren så jag har funderat klart.

    Annars har vi haft jordens åskoväder här i kväll. Holy shit vad det var blixtrar och dunder! Blinkade blått nån gång när jag råkade titta ut =/ var hos svärisarna för att hämta ungarna när värsta skyfallet kom och hela radhuskåken skakade av smällarna. Så lagomt spännande-not.
    Killarna bryr sig inte (än?). Det jonstaterar mest att det åskar.
    För ett par veckor sedan var sambon hemma med dom och det small jävlar så han flög rakt upp, när han gick och kolalde till ungarna så sa de: "pappa ...det small!" helt coolt. En annan håller på skita på sig.

  • ellenwesterlund

    I går var vi på bröllop Min lillasyster gite sig!
    Pojkarna skötte sig var i kyrkan även om Kritoffer ville fram till mig medan jag gav ringarna till prästen och höll i buketten. Det var strängt förbjudet att ta med mammagrisen fram så att han skulle vara tyst och snäll (han kunde ju dra i klänningen på syrran! HOPPAS! Säger jag bara! Den lilla fegisen. Var det nån klänning han skulle ha dragit i var det min, mest troligt skulle han ha hållt mig i handen och varit nöjd så).
    Farmor och farfar hämtade killarna efter bröllopet eftersom barn inte fick vara med på festen.
    For hem vid 02 tiden och var hemma en halvtimme senare.
    Det var kul och trevligt  igår ävem om min rygg gjorde ONT och mitt huvud detsamma.
    Skorna jag ahde tagit på mig var inte de bästa. De gick att gå i men dansa i-glöm det! Sparkade av mig dom och dansade barfota!

    Nattningen här kan också ta tid. När de började sova i sitt nya rum (de sov hos oss tidigare) somnade de själva men nu måste vi ligga inne hos dom tills de somnat.
    De sover på dagarna, att skippa vilan går sällan, de blir alldeles för galna ungar på eftermiddagen. Det är ingen hjd på dom då och det går inte att få kontakt med dom heller utan de bara skrattar fast vi säger åt dom ordentligt.

    Ska se om det behövs hjälp med nattningen, en tjatar om fothus och den andra ska läsa om Byggare Bob, gå upp, "inte ha röjsåg heller!" (vad han nu menar med det!?).... Gaaah! SOV!

Svar på tråden Tvillingföräldrar till tvillingar födda vår/sommar 2007