• FruHeo

    Tvillingföräldrar till tvillingar födda vår/sommar 2007

    Dags för tråd nummer 12!
    Våra godingar blir bara större och större och snart får ett par av dem småsyskon!
    Let's talk about everything!

    Tidigare trådar:
    www.familjeliv.se/Forum-2-111/m12800754.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-227/m15651410.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-264/m19013316.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-264/m22388760-87.h...
    www.familjeliv.se/Forum-11-264/m25178470.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-264/m28110882.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-264/m30841752.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-264/m33428136.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-264/m36122596.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-264/m39188640.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-264/m42184388.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-264/m44717467.html

    Ursprungliga bubblare:
    Heoo. 8/3-07 Saga och Melina. Linköping.
    Mini Pantern. 15/3 -07 William och Alexander. Uppsala
    MeNoLike. 25/3 -07 Maximilian och Timothy. Söderhamn.
    Noralie: 31/3 -07 David och Adam. Göteborg
    M R. 3/4 -07 Filippa och Meja
    Censur 8/4 -07 Elise och Fiona. Hofors (utanför gävle)
    Tvillingmamma2007. 10/4 -07 Leo och Tim. Uppsala
    Hursomhelst. 30/4 -07 samt 1/5 -07 Sixten och Alfred.
    Betty2. 4/5 -07 Jonathan och Alexander, Göteborg
    Kajsa3. 21/5 -07 Alexandra och Elin.
    Women. 23/5 -07 Mattias o Sara.
    Mallamojs. 2/6-07 Cornelia och Izabella. Uppsala
    EllenWesterlund: 2/7-07 Sebastian och Kristoffer. Östersund

  • Svar på tråden Tvillingföräldrar till tvillingar födda vår/sommar 2007
  • FruHeo
    TM: Grattis till Milo på 4månadersdagen! Hipphurra!
    Ville och Milo verkar ha samma problem med värmen. Usch, lille skrutten säger jag bara. Han är galen på att jag har på honom kläder, försöker få i honom nått att dricka som inte är bröstmjölk. Dock är det bara morsan boobiesar som duger åt den kräsna herren. Jordgubssaft fungerar nästan, men jag är restriktiv med jordgubbar med tanke på allergin. Dessutom har han fått sin fars rödblonda hud vilket gör att jag är lite extra rädd att bränna honom. S o M har mitt mörkare pigment så de ser ut som pepparkakor. Badar dygnets alla vakna timmar. De struntar blanka fan i om det är 10 eller 1m djupt, de hoppar oavsett. De är så söta, en står på bryggan och spanar efter maneter, en hoppar. Sen byter de nästa vända. Bara de har armpuffarna på sig så går det kanonbra. Så V och jag ligger under ett parasoll intill. Perfekt!! Hihi!

    Med resten, hus, skilsmässa, dagis, flytt vs inte flytt går det sådär. Kör på förträngning just nu. Dessvärre börjar det väl bli dags att ta tag i allt framförallt planen med Ville. Egentligen skulle jag börjat jobba i augusti och maken skulle vara hemma. MEn nu blir det nog inte så. Jag ammar fortfarande iaf 3-4ggr och vill faktiskt inte riktigt släppa det ännu. Inte det att ajg misstror maken, nej nej, snarare tvärtom, men jag vill gärna amma så länge som Ville vill.

    Ellen: hm, trist att du inte trivs på jobbet. Låter mindre trevligt faktiskt.
    lycklig fyrbarnsmamma!
  • ellenwesterlund

    Har just fått veta att utbildningen jag nog velat gå ända sen jag gick ut gymnasiet kan jag söka och funderar på det ... (har inte kollat upp det tidigare eftresom jag halkade in i äldrevården och blev USKA)meen ... den finns i Sundsvall, 20 mil bort. Det är där skon klämmer om jag ska söka eller inte? Obestämd
    Sambon har ju jobb här och ungarna trivs på sitt dagis och jag vill helst inte flytta. Men andra har ju klarat av att ha familj och plugga på annan ort så varför skulle inte jag kunna? BESLUTSÅNGEST kallas det tydligen.
    Finns cahns att komma in som reserv nu till hösten men söker jag så söker jag nog till våren så jag har funderat klart.

    Annars har vi haft jordens åskoväder här i kväll. Holy shit vad det var blixtrar och dunder! Blinkade blått nån gång när jag råkade titta ut =/ var hos svärisarna för att hämta ungarna när värsta skyfallet kom och hela radhuskåken skakade av smällarna. Så lagomt spännande-not.
    Killarna bryr sig inte (än?). Det jonstaterar mest att det åskar.
    För ett par veckor sedan var sambon hemma med dom och det small jävlar så han flög rakt upp, när han gick och kolalde till ungarna så sa de: "pappa ...det small!" helt coolt. En annan håller på skita på sig.

  • Tvillingmamma2007

    Heoo:
    Milo tackar! Mm värmen är inte så skoj, vi hade 33 grader i skuggan som mest här idag och 30 grader inne. Ingen AC gick att köpa heller tror sambon och ToL var till 10 butiker! Fick låna en så länge från sambons jobb men den klarade inte av vårt stora vardagsrum och kök så bra. Fortfarande mellan 27-29 grader inne nu beroende på rum och 25 ute. INatt gick det inte under 20 grader ute, svårt att få ner tempen inomhus då med. Kläder? Det har varken jag eller Milo haft på oss idag, jag har gått runt i BH och trosor och Milo blöja haha vilken syn men vi bor ju på landet med så. Tog iaf på mig ett förkläde när jag grillade lax ikväll haha Måste han dricka nåt annat än bröstmjölk då? Det gör inte Milo iaf fast han är ju bara 4 mån iofs. ToL ser också ut som pepparkakor trots allt smörjande men de har aldrig bränt sig iaf, de har också min hud. Förstår att man gärna vill förtränga när det gäller så stora och omfattande förändringar hoppas det kommer att lösa sig till det bästa iaf förstår att du inte vill sluta amma bara för att han ska få vara hemma med Ville.

    Ellen: Lite långt att pendla hmmm svårt!

  • Betty2

    Tittar bara in o säger hej, jag har inte glömt bort er. Har varit bortrest (ute i skärgården med familjen) under de senaste veckorna och bara varit hemma kort på helgerna för att packa. Om en vecka flyttar vi (äntligen!) till radhus - skall bli underbart att slippa bo i lägenhet mer! Vi får nycklarna (och blir ett par miljoner fattigare...) på måndag, och så blir det några intensiva dagar med div. renovering innan vi flyttar nästa helg.

    Får skriva mer när det lugnar ner sig här hemma.

  • Mini Pantern

    Kikar in i tråden, nyss hemkommen efter några dagar på Åland. Mycket sol,värme och bad har vi haft. Idag är det molnigt och blåser en del. Skönt tycker jag.

    TM: Vad stora dina killar har blivit! Och snygga badbrallor Flört (Alex har likadana).

    Här är jag inne på min tredje semestervecka och har 3 kvar. Kanonskönt. Till hösten börjar jag sedan jobba min fulla tjänst på 75%  (har jobbat 60% sedan 1 år tillbaks). Jag kommer också att dela på killarna till hösten då det verkar som att Alex har kommit lite längre i utvecklingen än William och drar sig mer till de äldre killarna. Känner lite oro inför det men det är värt att prova och se om det funkar bättre för dem. William förlitar sig väldigt mycket på att Alex finns vid hans sida i alla lägen och det tror vi hämmar honom så vi får se om det blir bättre.
    Annars rullar livet på för fullt här hos oss. Har en lugnare period med vår tonårsdotter nu efter en mycket kaotisk höst,vinter och vår period. Jag hoppas det håller i sig för jag har inte mycket ork längre.

    STOR kram till er alla  och grattis i efterskott Milo.


    Stolt 5-barnsmorsa som sköter sig själv och skiter i andra
  • Tvillingmamma2007

    Betty:
    Kul med radhus!!

    MP:
    Tack och Tack! Najs med Åland!Skönt med sem!

  • Noralie


    Hallå brudar!!!

    Får börja med att gratulera TM och Heoo till era "nya" bebisar!! Vad roligt! Är det någon mer i tråden som är på g med fler barn?

    Och grattis till Betty som har blivit med radhus! Flört Vart ligger det nya huset? Ni är kvar i Götet?

    Här rullar livet på som vanligt, lagom kaotiskt vissa dagar och enklare andra. Antar att det är så det är för alla..... Min semester är slut och i morgon börjar jag jobba igen. Dock inte i fotoaffären för där är jag inte kvar längre. Kan säga att jag jobbar för kungen och staten nu i stället, och det är fasen så mycket roligare! Jobbar dock bara 3 dagar under nästa vecka, sedan ledig 7 dagar igen. Skööööönt! Hoppas att vädret blir lite bättre för nu har det regnat i ett par dagar. Vi har haft besök av vänner från Stockholm denna helgen och det klarnade inte upp förrän nu när dom skulle åka hem! Typiskt!

    Och så här ser mina älskligar David och Adam ut nu! Skrattande

    Kram på er så länge!
    Wilma 030527, Alexander 050613 & tvillingarna David och Adam 070331
  • Tvillingmamma2007

    Nora:
    Tack! Ser att dina godingar blivit stora nu också! Japp rätt kaotiskt här med tycker jag. Sambon börjar jobba igen imorgon med efter 3 v sem. Jag jobbar 25% jag med. Lite jobbigt nu bara då Milo är inne i en väldigt gnällig period, hans mage är ingen höjdare.

  • Noralie

    TM: Gick graviditet och förlossning bra med lille Milo? Stor skillnad mot förra gången?

    Jag funderar på om det är för tidigt ännu att lägga ut regnkläder och overaller till försäljning på Tradera? Vad tror ni? Jag har fina bruna overaller som jag vill sälja så jag kan köpa något roligt nytt i stället! Skrattande


    Wilma 030527, Alexander 050613 & tvillingarna David och Adam 070331
Svar på tråden Tvillingföräldrar till tvillingar födda vår/sommar 2007