• Erika06

    Lågt hcg. Kan det gå bra ändå?

    Gjorde blodprov i måndags som visade hcg nivå på 200. Gjorde ett till idag för att se om det ökat. Får veta svaret på andra provet i eftermiddag, om det har ökat eller ej.

    Är gravid i vecka 4. Är det ett normalt hcg nivå på 200 då eller är det lågt? Läkaren sa i alla fall att det var ganska lågt...

  • Svar på tråden Lågt hcg. Kan det gå bra ändå?
  • LillaÄlskadePyret
    Erika06 skrev 2009-09-16 12:19:57 följande:
    Då har jag väl ett utomkveds då, eftersom att mitt hcg ökar men inte så snabbt som det borde. Fast jag har varken ont eller blödningar...Men det är väl bara att inse att det är kört..
    Kommer du få något defintivt svar från läkarna så du slipper oroa dig och pendla mellan hopp o förtvivlan?...stora kramar till dig!...
  • Duefigli

    Får jag störa lite i tråden med en fråga som egentligen är lite OT?

    Ni verkar vara några som fått lämna blodprov och gå på koll väldigt tidigt. Är det för att det är rutinerna vid er vårdcentral eller bad ni om tidiga kontroller?

  • Erika06

    Jag får svar på hcg imorgon bitti när jag ska till sjukhuset, ska även göra vul då. Så jag hoppas verkligen att jag kan få något klart besked då!

    Hur länge kan man gå UTAN att se något alls på VUL om det är en normal graviditet? Alltså när bör man senast kunna se åtminstone hinnsäcken?

  • jennyochjohan
    Erika06 skrev 2009-09-16 13:29:42 följande:
    Jag får svar på hcg imorgon bitti när jag ska till sjukhuset, ska även göra vul då. Så jag hoppas verkligen att jag kan få något klart besked då!Hur länge kan man gå UTAN att se något alls på VUL om det är en normal graviditet? Alltså när bör man senast kunna se åtminstone hinnsäcken?
    På mig såg man hinnsäcken i v 5+3
  • Erika06

    Idag gäller det. Ska vara inne på sjukhuset 8.30...är så otroligt nervös.
    Kan hända att jag är kortare gången än jag tror men jag plussade ju för en och en halv vecka sen, så i vecka 5 lär jag ju vara nu i alla fall.

Svar på tråden Lågt hcg. Kan det gå bra ändå?