• Äldre 10 Sep 08:19
    13622 visningar
    24 svar
    24
    13622

    Anmäla skenäktenskap?

    Anonym (skvallerbytta) skrev 2009-09-10 08:15:32 följande:


    Tack för svar!
    Ni har rätt, jag borde såklart anmäla till soc i första hand! Det har inte blivit av eftersom de bor i en annan stad och så har hon kontakt med soc, som även hotat med att ta barnen (och då flyttar hon, får nytt soc kontor osv) så det har liksom passerat. Men det är ju helt rätt som ni skriver- barnen först.
    Nu är det ju den här utländska snubben. Jag är inte rasist men känner som Nää att våra skattepengar ska gå till annat än att försörja sådana som kommer hit på felaktiga grunder och egentligen inte behöver skydd. Och som sagt, kvinnan är skvatt galen så ingen normal kille skulle gifta sig med henne eller ens komma i kontakt med hennes (miserabla)liv. Det MÅSTE vara en kriminell eller drogberoende människa. 20 år yngre än henne är han också, hmm. Ni förstår. Och hon har fått pengar också så det här är uppgjort. Jag tar och slår en signal till soc (får man vara anonym alltså?) och migrationsverket, de lär väl slussa mig vidare om inte annat...
    Skenäktenskap anmäls till Migrationsverket, dock är det svårt att anmäla nu, så för bästa resultat ska du vänta tills de gift sig och hon kommit hit. Sen börjar de 3 "mötena" med Migrationsverket för att killen ska få PUL och om det kommer någon anmälan under den tiden försvåras det för killen att få komma hit.

    Och anmäl till soc så snabbt som möjligt, för barnens bästa!
Svar på tråden Anmäla skenäktenskap?