• Yggdrasil

    Anmäla skenäktenskap?

    Det är rätt läskigt att någon kan se barn bli vidrigt behandlade men inte går i taket förrän hon får nys om att ett skenäktenskap planeras.

    Jag tror att du skiter i barnen, men du gillar inte din bekant och du gillar inte invandrare. Du har ingen aning om vem hon kommer gifta sig med eller vilken bakgrund han har - han kna mycket väl vara helt desperat och då har jag all förståelse i världen för att man vill ta sig in i ett rikt land, på vilket sätt man än kan.

    Jag tycker alltså att du låter rätt otrevlig som ser barn fara illa och inte lyfter ett finger. Är du medveten om att ett skenäktenskap sällan leder till en dom och att det enda du kommer göra är att mannen ifråga får återvända där han kom ifrån, säkerligen skuldsatt för livet. Barnen å andra sidan kommer fortsätta bo med sin hemska mamma, eftersom man inte blir av med vårdnaden för en anmälan till migrationsverket.

    Suck.

  • Yggdrasil

    Anonym (skvallerbytta) skrev 2009-09-14 15:29:15 följande:


    Jag har ringt dem nu men har tyvärr inte hans fyra sista siffror, hoppas dock att de är lite extra hårda i intervjuerna...
    Har kontaktat soc också...
    Tack för era svar (Daniel och Yggdrasil hade inte så konstruktiva sådana utan verkar mest vara ute efter bråk så dessa undanber jag mig att svara- men ni andra- tack för åsikter och tips!)Skvallerbytta
    "Inte så konstruktiva"? Vet du vad konstruktiv betyder? Att mena att du borde strunta i äktenskapet men anmäla mamman till soc för att barnen inte ska fara illa må vara en annan åsikt - men det är faktiskt de enda konstruktiva förlag du fått.

    Att enbart hålla med är inte konstruktivt alls.

    Tycker fortfarande du är en hycklare, vilket i o f s inte är konstruktivt men det är ju mest en parentes i sammanhanget.
Svar på tråden Anmäla skenäktenskap?