• åsau

    Syskon tätt inpå, BF i Maj 2010 - fler?

    Hej!

    Vi väntar vårt 3:e barn med BF i Maj efter ett plus idag. Vi är så glada! Första barnet är född -00 (pojke) andra barnet -08 (flicka) och så tredje knodden runt 20-22 Maj. Det blir ca 1 ½ år mellan vår flicka och bebisen.

    Är vi fler i liknande situation med barn tätt mellan? Här kan vi utbyta råd, tips och erfarenhet samt följas åt under vår graviditet.

    Dagens:
    Jag är bara trött och har lite ajaj:iga dofsingar annars mår jag fint.

    Åsa

  • Svar på tråden Syskon tätt inpå, BF i Maj 2010 - fler?
  • Marleen

    hej hej.

    vi ska också ha bebeis i maj :).

    hart en kille på 3 år och en tös på 19 månader, så jag har 17 månader mellan mina mså och nu ska va ha trean ;).... blir ca 2 år och tre månader mellan de minsta här hemma då :).

    mysigt med mycket smått ska de bli :).

  • guppyn

    Hej!

    Jag har en liten pojke född 090203 och väntar en till i maj. Går in i vecka 6 imorgon. Vi tror det blir en flicka den här gången

  • guppyn

    O, förresten jag startade en likadan tråd igår under gravid:syskon. Häng på där om du vill!

  • Kaka

    Här är en till som om det går vägen kan få en maj bäbbe. "Lilla M" är nu nyss fyllda 9 månader så pluset kom minst sagt som en chock. Efter tidigare 3 misslyckade IVF behandlingar och 40 år fyllda ansåg vi att "Lilla M" va vårt lilla IVF mirakel och var helt inställda på ett barn. Har nog inte landat i vetskapen om fortsättningen ännu och det behövs nog mer än ett test för att övertyga mig om att det verkligen är sant så jag återkommer när jag vågar tro och hoppas.

  • gutegirl

    Hej!

    Jag har en kille född i maj-09 som blir storebror i maj-10.
    Tätt, blir det, ett år ganska precis.
    Om allt går vägen ska vi vara föräldralediga samtidigt


    Bli nu sams, era tomtar!!
  • Kristyr

    Kaka> Vad kul!

    men ni är ju inte de första efter varken ivf eller adoption!

    Jag har en kille sept-08 och nu en till maj -10

  • åsau

    Kul att vi är fler som ror i en och samma båt ;)

    Har ni funderat på de praktiska sakerna som skall lösas med två barn i nära åldrar? Vårt största problem är nog att vi bor högst upp och utan hiss i en trevåningshus. Jag fundilerar över hur jag ska lyckas få med mig en liten tultare och en bebis uppför alla trapporna.. Det lär bli mycket svettigt!

    Syskonvagn har vi mer eller mindre bestämt oss för att köpa - det blir en Urban Jungle tvillingvagn med babyinsats till ena sitsen.

    Min sambo är pappaledig på heltid med vår 9 månaders dotter medan jag jobbar. När hans föräldraledighet är färdig då ska jag nog vara mammaledig ganska snart efter han gått tillbaka till jobbet.

  • Kaka

    Oj det låter verkligen svettigt med tre trappor utan hiss. Vi bor helt OK (villa) så det funkar. I och för sig inte så stort så ev barn får dela rum när det är dax för det om inte vårt arbetsrum får ryka. Tror i och försig det funkar bra med gemesamt rum ett tag.

    UJ får det säkert bli för oss oxå om det skulle bli aktuellt. Dyr men det verkar vara den bästa vagnen. Skulle gärna velat ha något lite mer fjädrat för skogspromenader men man kan inte få allt.

    Jag jobbar också och pappa är hemma. Känner mig minst sagt bekymrad över att jag behöver gå på ledighet igen. Inte helt bra för min avdelning att jag blir borta igen men det kan inte hjälpas.

  • åsau

    Kaka: det här med jobbet är också lite si och så med mammaledigheten här. Jag har blivit tidsbegränsad anställd fram tills Juni och om det projektet som vi jobbar med blir permanent så har jag chans till fast anställning men jag ska ju vara mammaledig lite innan anställningen går ut. Jag är orolig att det ska kunna påverka mina möjligheter till fast anställning, men det får vi ta senare.

    Som en klok väninna en gång sa till mig:

    Allt kring graviditet och bebis löser sig mer eller mindre - man kan aldrig vänta och tro på den rätta tiden då det är dags att skaffa bebis, det är allt annat som får anpassa sig till det.. Jag minns inte exakt vad hon sa, men det lät logiskt :)

  • Nicolina S

    Hej!

    Roligt att hitta denna trad Kan tyvarr inte skriva med a,a o eftersom jag bor utomlands, om ni skulle undra over om jag inte kan stava ;0)

    Jag har en dotter fodd 060619, en son fodd 080630 och ar nu gravid igen, med bf 23/5. Ja, dvs om det gar vagen. Har haft nagra missfall innan jag blev gravid med min son... Denna gangen var graviditeten inte alls planerad och jag har tagit mina piller precis som jag ska (vad jag minns). Sa jag ar ganska chockad! Sambon tar det lite lugnare. Hade egentligen inte tankt oss en tredje forran om ca fyra ar.

    Kram!

Svar på tråden Syskon tätt inpå, BF i Maj 2010 - fler?