Inlägg från: Eliin80 |Visa alla inlägg
  • Eliin80

    Stora Omegatråden, för alla!

    Efter att ha läst denna tråden har jag nu beställt Mor-Epa. Min 16-månaders tjej har aldrig sovit bra på nätterna. Vaknar mellan 5-30 gånger per natt och jag börjar verkligen känna att jag har fått nog.

    Jag har provat många olika sätt för att få henne att somna om på nätterna (för att somna på kvällen är oftast inga problem), och nu har turen kommit till Omega. Måste erkänna att jag inte har mycket hopp kvar, men jag är villig att testa det mesta...


    ♥٭ Elise 080706 ٭♥
  • Eliin80
    Little Ms Chatterbox skrev 2009-11-13 18:41:54 följande:
    Hoppas det hjälper er, åtminstone någgra färre gånger/natt. Huvva för upp mot 30gånger per natt
    Ja, 30 gånger är inte roligt alls. Tack och lov händer det rätt sällan numera, men hon har haft perioder då hon vaknat var 20:e minut nästan hela natten. Då känner man sig inte så pigg dagen efter.

    Har fått hem kapslarna nu, men vågar man ge dem innan hon blivit vaccinerad mot svininfluensan? Har inte så stor koll på hur det funkar faktiskt...
    ♥٭ Elise 080706 ٭♥
  • Eliin80
    Little Ms Chatterbox skrev 2009-12-14 17:29:48 följande:
    Jag tror att just flytande Omega bör förbrukas ganska omgående efter öppnandet av flaskan. Har för mig att det är 3 månader på Eskimo kids men är inte säker.Läs kommentarerna på den här artikeln: www.lakartidningen.se/07engine.php?articleId=...Där står det att de som åt Omega hade något lättare för att få en viss lunginflammation som höll till i nedre delen av lungorna och var på det viset mer svårbehandlad. Men det gällde bara de som åt Omega som inte innehöll D-vitamin som antioxidant. Här i Sverige tror jag att det bara säljs Omega med D-vitamin i. Så har jag fattat det iaf när jag läser artikeln och kommentarerna.
    Måste fråga...Jag har köpt Mor-Epa Junior till min dotter på 1½ år, men inte börjat ge henne än pga svininfluensan. Läste på förpackningen och det står ingenting om D-vitamin. Men jag ger ju henne D-droppar. Funkar det på samma sätt då?
    ♥٭ Elise 080706 ٭♥
  • Eliin80
    Little Ms Chatterbox skrev 2009-12-15 12:41:55 följande:
    Du har naturligtvis rätt, Det är inte D-vitamin de tillsätter utan E-vitamin. Men Tex mjölk innehåller D-vitamin så om man dricker mjölk/ersättningsprodukt så får man i sig. I artikeln står det D3-vitamin, jag kan inger om sån, vad som är vad. Står det något på D-dropparna vad det är för sorts D-vitamin?
    På D-dropparna står det att det är D3, så då borde det ju funka.
    ♥٭ Elise 080706 ٭♥
  • Eliin80

    Igår fick dottern de två första kapslarna med Mor-Epa Mini Junior. Ingen skillnad på sömnen, men det kan man kanske inte förvänta sig så här fort?


    ♥٭ Elise 080706 ٭♥
Svar på tråden Stora Omegatråden, för alla!