• Teskedsmamman

    Feb04 - ytterligare en gång...

    Så var det dax för ännu en tråd ~ Februari 2004 kör vidare Så har vi avverkat ännu en tråd, och vi kan lägga ytterligare en tråd om våra trotsiga, bestämda, envisa, busiga och fullkomligt underbara numera 5-åringar till historien och fortsätter prata vidare om våra "små"!

    Vi fortsätter vi prata om allt mellan himmel och jord - glädjeämnen och sorger, frågor och svar.

    Gamla som nya trådmedlemmar är hjärtligt välkomna, ordet är fritt!


    Mina bloggar: ☆ Virkaholic ☆ och tesked.blogspot.com/
  • Svar på tråden Feb04 - ytterligare en gång...
  • JFL

    Jippi, idag har det faktiskt hänt nått:


    Idag när jag borstade tänderna på Elsa upptäckte jag att det stack upp en ny tand bakom framtanden i undre raden. Hennes första permanenta tand! När jag sedan känner på tanden framför är den lös . Så underbart kul!
    Jag har noterat hur framtänderna plötsligt har fått en glipa mellan sig, men trodde snarare att hon höll på att få sista kindtanden på ena sidan, och därför trycktes tänderna ihop på den sidan, inte att det var en stor tand på väg upp.

    Elsa blev både glad och lite bekymmrad, det är inte lätt att hantera all uppståndelse; alla tittar och klämmer + att vi ringde mormor som blev jätteglad men samtidigt sa " Men herregud vad det går fort, nu är hon ju stor!", samt att det fysiskt händer nått med kroppen.

    Det bästa av allt är nog att hon inte har märkt av det hela, att hon inte har haft ont. {#lang_emotions_apple}

    Så nu väntar vi bara på att tanden lossnar och vi får besök av tandfen för första gången.

  • Teskedsmamman

    Så, nu får jag skriva igen

    Jag fick spamavstängning för att jag hade skickat för många meddelanden och gjort för många gästboksinlägg på en gång....

    Så häftigt att de börjar bli så stora nu att tänderna börjar lossna! Eller ja, Totte blev ju av med sin första för 3 år sedan men det har ju inte med utvecklingen att göra


    Mina bloggar: ☆ Virkaholic ☆ och tesked.blogspot.com/
  • JFL

    Nej Teskedsmamman, jag tänkte på det, han har ju varit utan en framtand ett tag nu.

    Åh vad de är irriterande de där spamavstägningarna. Man borde få möjlighet att länka en utgången tråd till en ny utan att bli tillfälligt avstängd. Det är så irriterande.

  • JFL
    Teskedsmamman skrev 2009-10-10 22:33:41 följande:
    Här ligger vi nog efter de flesta, men iförrgår fick Totte en ny cykel, ny-ny och inte ny-ärvd (som alla andra cyklar) och igår slängde vi stödhjulen!
    " target="_blank">

    Åh vad kul att se och vad han är duktig. Elsa fick en ny cykel i födelsedagspressent, så lärde hon sig att cykla på den i somras, efter 1 månad hade kedjan hoppat av och efter ett par gånger till så har cykeln nu gått helt sönder. Hon har fått återgå till sin lilla cykel hon hade förra åtet, stackarn. Skruttcykel.

    Ps, det var kul att höra din röst, jag har altlid tittat på dina filmer utan ljud, men nu har jag fått ljud på min dator
  • Vattukvinnan

    Tack, teskedsmamman

    Nu finns jag oxå här igen.
    Melvin har tappat två tänder nere och nya har vuxit på plats.

    Idag ska vi och leka hos en kompis.
    Det är som skönt då man åker dit, hon har barn i samma ålder

Svar på tråden Feb04 - ytterligare en gång...