• ANOF

    Var kan jag köpa strumpor i bomull?

    Jag vill ha helt vanliga strumpor med 100 % bomull, men det verkar omöjligt att få tag på!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-10-24 19:45
    OBS!!! Det handlar alltså om tjockare strumpor som heter sportsockor på ICA Maxi. Jag vill INTE höra något om tunna strumpor!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-10-30 18:02
    Och INTE om sockor!

  • Svar på tråden Var kan jag köpa strumpor i bomull?
  • ANOF
    sasssyy skrev 2009-10-26 10:33:46 följande:
    SNÄLLA RARA ANOF.. sätt in en bild på den typ av strumpa du menar.. vad DU menar är helt vanliga strumpor är uppenbarligen inte samma typ av strumpor som alla vi andra menar är HELT VANLIGA STRUMPOR.. vi har alla olika referensramar, alla tycker inte om samma saker och att skriva ett så vitt epitet som "helt vanliga sockar" och sen dessutom ändra sig till strumpor... Var köper du dina strumpor annars??? Gå till dem och fråga istället... för du lär inte få svaret här om du inte blir mer tydlig med vad det är du efterfrågar... Jag kan tex fråga efter helt vanliga trosor... det finns rätt många modeller att välja på...även om jag specificerar det till bomull och stringmodell tex så finns det ändå tusentals modeller. Den länk jag gav dig hade strumpor i 100% bomull av sportsockemodell.... den dög tydligen inte åt dig.. du får väl googla själv.. det finns.. jag tänker inte googla ÅT dig det får du faktiskt göra själv kära du.. jag vill inte ha sånna strumpor. Jag använder sömlösa sockor med lite elastan i eftersom de inte sitter åt och ändå sitter uppe...
    Det ska vara den helt vanliga typen av strumpor som sälja på ICA Maxi och som kallas för sportsocka MEN det ska vara helt i bomull.

    Det fanns inga sportsockor i bomull i den länken du skickade.
  • skånetös78
    ANOF skrev 2009-10-27 14:34:46 följande:
    Det ska vara den helt vanliga typen av strumpor som sälja på ICA Maxi och som kallas för sportsocka MEN det ska vara helt i bomull.Det fanns inga sportsockor i bomull i den länken du skickade.
    Men existerar den sortens strumpa överhuvudtaget?!
  • ANOF

    Mrs Winter skrev 2009-10-27 13:08:43 följande:


    ANOF:du skriver själv"Det handlar alltså om tjockare strumpor som heter sportsockor på ICA Maxi. Jag vill INTE höra något om tunna strumpor! " Men köp sportsockar då i fridens namn.
    Men dom är extremt svåra att helt i bomull. Det är ju det den här tråden handlar om. Det är bara någon sällsynt gång som man kan hitta sportsocka helt i bomull.
  • SimplyTheBest

    Till TS, jag la in en länk tidigare i tråden till Hööks. Vita bomullsstrumpor, iofs med Hööks loga på men det kan ju vara struntsamma.

    Kanske är det jag som inte fattar, men är det inte det du efterfrågar?

Svar på tråden Var kan jag köpa strumpor i bomull?