• ANOF

    Var kan jag köpa strumpor i bomull?

    Jag vill ha helt vanliga strumpor med 100 % bomull, men det verkar omöjligt att få tag på!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-10-24 19:45
    OBS!!! Det handlar alltså om tjockare strumpor som heter sportsockor på ICA Maxi. Jag vill INTE höra något om tunna strumpor!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-10-30 18:02
    Och INTE om sockor!

  • Svar på tråden Var kan jag köpa strumpor i bomull?
  • ANOF
    skånetös78 skrev 2009-10-23 17:44:41 följande:
    www.arsi.se/shop/customer/home.php www.harrysarbetsklader.se/sidor/arbetsklader_... 2 länkar till, så då kan du inte säga att jag inte vet!
    Vad menar du? Inte i någon av länkarna fanns det någon lämplig strumpa. I den ena var det barnstrumpor, och iden andra tråden fanns det strumpor med "lös resår". Sånna vill jag inte ha, det är inte som sportsockor. Dom är tunna och utan resår.
  • skånetös78

    Oki, länken blev kanske lite fel men om du tar dig tid att titta på sidan så ser du att det finns en kategori som heter strumpor-bomull, där finns vuxenstrumpor. Men visst de är tunna, vilket du kanske skulle skrivit i TS att du INTE önskade, så hade det varit lättare att försöka hjälpa dig!
    Tror tyvärr att alla typer av kraftigare sockar behöver mer än bomull för att bli just sådär kraftiga, men jag kan ha fel och hoppas att någon annan kan hjälpa dig!

  • sasssyy
    ANOF skrev 2009-10-23 16:00:13 följande:
    NEEJ!! Det finns INTE! Skiv inte om du inte vet!
    FInns massor om man googlar

    www.google.se/search%25+bomull&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a

    dessutom köper jag mina som är 100% på coop, men de kostar ju lite mer än de som ligger i extrapriskorgarna, man får kolla på väggarna, eller ev fråga personalen, även Lindex och HM har, iaf nu på höst-vinterkanten. Köpte några par senast i september.
  • giftgrodan
    ANOF skrev 2009-10-23 17:41:44 följande:
    Nej, där finns inget. Det ska vara helt vanliga strumpor som man kan köpa på ICa Maxi som heter Sportsockor. Det ska INTE vara sånna där tunna strumpor, utan tjockare modell. Helt vanliga strumpor.
    skriv inte "vanliga strumpor" - det är INTE KLART DEFINIERAT vad det är. Det jag länkade till är vanliga strumpor för mig.
  • ANOF
    skånetös78 skrev 2009-10-23 18:07:00 följande:
    Oki, länken blev kanske lite fel men om du tar dig tid att titta på sidan så ser du att det finns en kategori som heter strumpor-bomull, där finns vuxenstrumpor. Men visst de är tunna, vilket du kanske skulle skrivit i TS att du INTE önskade, så hade det varit lättare att försöka hjälpa dig! Tror tyvärr att alla typer av kraftigare sockar behöver mer än bomull för att bli just sådär kraftiga, men jag kan ha fel och hoppas att någon annan kan hjälpa dig!
    Nej. Några gånger i livet har jag hittat strumpor helt i bomull. Det har inget att göra med tjockleken. Handdukar kan vara tjocka och helt av bomull och även tröjor och annat.
Svar på tråden Var kan jag köpa strumpor i bomull?