• Äldre 13 Nov 17:03
    9602 visningar
    19 svar
    19
    9602

    Vill ha tips på julklapp till mormor/farmor med barnbarnet på!

    gamlingen skrev 2009-10-25 17:00:08 följande:
    Musmatta .... vad har man såna till?? Jag använder en sån där pekruta på datorn, tror att de flesta gör det nuförtiden. Och om jag hade musmatta .... varför i allsin dar skulle jag vilja ha den dekorerad?
    pekruta tror jag ärligt inte att de flesta har, jag vet ingen och då jobbar ändå min sambo som IT-tekninker och har en hel drös med tonåringar här hemma {#lang_emotions_dreamer}

    Musmatta är en jätte bra ide tycker jag
    Sen så kan man köpa från panduru papper som man skriver ut från datorn, sen kan man stycka bilderna man vill ha på ett örngott. Jag gjorde det till min mormor när hon fyllde 75, hon blev jätte lycklig.
  • Äldre 13 Nov 17:05
    #17
    gamlingen skrev 2009-11-13 16:57:12 följande:
    Oj då; aldrig i livet skulle jag vilja korsa mina barnbarn miljoner gånger om dagen på musmattan. Musmattan är neutral för mig Styrplattor är definitivt det mest vanliga, eftersom nästan alla använder bärbara datorer. Foto av barn och barnbarnen vill jag ha i en helt normal och vanlig ram. Varför har ni så stort behov av att konstra till det? Det alldeles normala och enkla är det bästa tycker / farmor x 4
    Men även om man har bärbar så är det många som har en mus till {#lang_emotions_dreamer}  Sen är det faktiskt inte vanligare med bärbarn än stationär, vart har du fått de uppgifterna i från?
Svar på tråden Vill ha tips på julklapp till mormor/farmor med barnbarnet på!