• Stella 78

    Jag är också lite orolig nu... I torsdags fick jag plus på testet (dock ganska svagt men fullt synligt i alla ljus och lägen) och var överlycklig! Tog ett nytt test senare samma dag och fick då minus. Minus även morgonen efter. Var på minisemester och mina egna test tog slut. Köpte ett på plats och fick ett svagt plus inom en minut på lördag morgon. Hoppet kom tillbaka och jag sprang till närmaste supermarket för att köpa ytterligare ett test med annat märke. Blev minus... sen igår kväll tog jag ett likadant test som jag tog lö morgon. Det blev svaaagt, men syntes ett streck till. I morse var det ungefär samma styrka på testet som jag tog lö morgon. Börjar nu bli riktigt orolig att det är ett nytt utomkved.

    En vanlig graviditet är det iallafall inte, men kan ju även vara ett befruktat ägg som ej fäst ordentligt. Frustrerande är det iallafall. Borde få mens absolut senast imorgon. Vet inte riktigt vad jag hoppas på nu... tror ju inte på att det kan vara normalt och då hoppas jag nog på att kroppen själv stöter ut det idag så att vi kan komma igång igen ordentligt. Men samtidigt finns ju alltid ett litet mirakelhopp långt borta

  • Stella 78

    volvo bm 814 skrev 2009-11-02 10:29:26 följande:


    Det blev inget blodprov idag. Skulle tagit det på vårdcentralen, men ingen remiss skickad dit. De sa att man måste ha en lapp med sig och att jag skulle ge mig iväg till kvinnokliniken på sjukhuset och ta proverna där framöver. De hade minsann annat och göra.Tror att det är ännu ett x för jag har ont på vänster sida där äggledaren sitter. Är i v.4 +5 tror jag.
    Usch då! Tråkigt att du inte fick lämna blodprovet! Jag har alltid fått med mig en bibba med remisser så jag kunnat ta på närakuten när det passat mig. I början höll jag på att stressa med att åka till sös lab varje gång innan jag upptäckte att jag kunde gå på närakuten lite närmare jobbet. Kan inte din läkare bara skicka några remisser och säga när du ska lämna blodet?

    Usch vad jobbigt att bara gå och vänta! Kommer inte ihåg, men har du äggledaren kvar där du hade X förra gången?
  • Stella 78
    Fast ska du ha mens nu så är det normalt att det är svagt positivt! Men förstår att det måste vara sjukt jobbigt! Hoppas att det går bra o sitter rätt denna gång! KRam!
    Jo men nu har jag fått plus och negativt om vartannat sen i torsdags. Förra gången jag plussade och det förmodligen satt rätt så blev plussen starkare redan samma dag. Slutade visserligen i mf då också...

    Nu väntar jag bara på att blödningen ska komma så vi kan börja försöka igen. Ber till fertilitetsgudarna att det inte ska sitta fast någonstans utan att det bara är ett befruktat ägg som inte lyckats fästa.
  • Stella 78
    Rondellen skrev 2009-11-02 18:43:10 följande:
    Gud vad jobbigt. Gå till gyn redan imorgon o be om blodprov. Gå till Sös, de kan ju din historia där.
    Väntar på att börja blöda... testen blir inte starkare nu utan bara svagare så jag gissar att kroppen sköter det själv. Väntar ut imorgon också. Får jag något ytterligare positivt test så ska jag kontakta någon annars så får det sköta sig själv. Har varken ork, tid eller lust att tampas med sjukvården just nu!
  • Stella 78

    volvo bm 814 skrev 2009-11-04 12:28:57 följande:


    Hcg:et har stigit lite till, men än misstänker de inget nytt x. Mitt förra mf steg det med raketfart upp till 500 innan det gick ner igen. Men nu går det långsamt uppåt.Med mitt x låg det på 20000 v.6, vilket de tyckte var onormalt högt för en vanlig graviditet.Man har ändå lite hopp om att det sitter kvar och rätt.Jag vet inte hur mycket det stiger vid en normal graviditet. Jag har skitömma bröst och får fortfarande illamåendeattacker. Kan knappt mocka hos hästarna utan att må illa, vilket jag inte brukar göra (må illa av hästbajslukt alltså). Ska få en hög med lappar i veckan och ta fler prover. HATAR nålar. Hoppas på en undersökning också. Vill ju inte rida på mina kusar om det sitter kvar och lever, men de mår inte bra av att bara gå och äta och sova. Ska jag stanna på marken eller kan jag skritta en 15 min? Dumt när man inte vet.
    HUr mycket har hcg stigit nu? Vad ligger du på för siffra och vilken vecka är du i?

    Usch för denna ovisshet! Håller tummarna för att det är en riktig graviditet som du får fullfölja nu!

    O vad härligt med hästar! Kan sakna det jättemycket ibland!
  • Stella 78
    Jag tror inte det är ngn fara att rida så tidigt. MEN om jag var du hade jag nog ändå inte ridit för att riskera ngt! SKulle jag plussa nu så skulle jag nog ligga stilla helt nästan de tre första månaderna :)Hcg ska dubbla sig självt var tredje dag. Det går att hitta tabeller på nätet om du googlar. Kolal svenska sidor för det kan vara andra siffror i andra länder, alltså at tman räknar olika. Tänker på dig!Stella, hur går det för dig? pluss eller minus nu?
    Fick svagt plus i tisdags på morgonen men sen äntligen på sena eftermiddagen kom blödningen igång och jag fick minus på kvällen. SÅ det var nog ett befruktat ägg som inte lyckats fästa. Men nu på 3:e dagen med blödning så är jag supersvullen, varm emellanåt trots att jag i vanliga fall är frusen av mig och brösten har svullnat lite. Börjar bli lite nojig över att det sitter något därinne trots allt (alltså på fel ställe). Men jag hoppas jag har fel. Ska testa ikväll eller imorgon igen bara för att utesluta det. Kan ju vara influensan som så sakta börjar smyga sig på mig! Nästan så jag hoppas det så det hinner försvinna innan nästa ÄL och jag sen har det avklarat!
  • Stella 78

    Vet ej vad som händer i min kropp just nu. Testade i veckan igen för att utesluta ett utomkved. Har lite svullna bröst, supersvullen i hela kroppen, trött och hängig. Har trott att jag haft influensan på G hela veckan då jag även haft ont i huvudet flera dagar. (samma symptom som en kollega som nyligen var sjuk). Men det bryter inte ut! JAg har börjat tempa lite halvhjärtat igen och tempen har inte sjunkit sen blödningen började (alltså sen förra ÄL), men den har o andra sidan inte heller stigit som den gjort vid mina andra graviditeter. Eftersom utomkved gnager i bakhuvudet på mig så testade jag nyss med ÄL-test. Testade även igår och fick då negativt (en bra bit från att strecken var lika starka). Bestämde mig för att om testet var lika svagt idag så skulle jag sen slappna av och inse att jag har någon liten baskilusk i kroppen. NU blev testet ganska snabbt lika starka streck. Vet att jag brukar ha en anings förhöjt LH i början av mensen, men nu har jag ju blödit sen i tisdags och igår var testet svagare!?

    På gravtest får jag något som liknar ett spökstreck, bara en skugga och saknar färg. Dock har jag fått det på nästan alla test nu. Suck!

    Blödningen jag har är inte som min vanliga mens utan väldigt sparsam och har inte haft min vanliga mensvärk. Hade lite lätt ont i ryggen första timmarna och lite känningar i livmodern (i vanliga fall har jag mer krampliknande vid äggstockarna och i ryggen). Blödningen är inte alls "slemmig" som i vanliga fall heller utan mer som rent blod och väldigt rinnigt. Inga klumpar av levrat blod som jag haft vid både mens och mf.

    Jag vet att jag borde söka hjälp för att bli lugn, men vet att det är nästintill omöjligt att få tid hos en gynekolog och detta är ju inte akut så SÖS går ju också bort. Ska testa imorgon igen och då hoppas att alla test är svaga och blanka! Då ska jag satsa på att bli frisk från den infektion som jag förmoligen har.

  • Stella 78

    volvo bm 814 skrev 2009-11-10 20:39:11 följande:


    Nu börjar mitt hcg gå ner sakta. Mår fortfarande illa och div. andra grav.symtom.
    Tråkigt att det inte gick vägen denna gång heller!
    Vad säger de om IVF för din del så du slipper äggledarnas del i befruktningen?
  • Stella 78

    volvo bm 814 skrev 2009-11-11 08:44:23 följande:


    De vill att jag ska gå ner i vikt från 88 kg till 65 kg innan, vilket är omöjligt. Det synns på mig att jag gått ner, men inte på vågen. Jag har 2 hästar och rör mig mycket då jag mockar och rider. Jag hjälper också till på svärfars mjölkgård. Det får man muskler av och de väger ju lite, men det förstår inte de.
    Men räknar de kilo? KOnstigt? För mig har det varit tvärtom, alltid saknat underhudsfett. Men de räknade i första hand ut BMI, men tog även hänsyn till träning, muskler etc. Nu anses jag vara i prefekt vikt även om jag själv vantrivs då jag lagt ner all träning, och känner mig trött och hängig på grund av det.
    Dock är det inte säkert att min vikt har varit boven i dramat, men gjorde denna förändring bara för att känna att jag kunde göra något...

    Vad jag ville ha sagt var att de inte bara tog hänsyn till vikten i förhållande till längd utan även andra faktorer.
Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan?