• SamEli
    Äldre 28 Oct 22:29
    17759 visningar
    219 svar
    219
    17759

    Utomkveds - Vad händer sedan?

    Hej!
    Hoppas det är bra med er

    Nu är det snart två månader sedan min operation och det känns som om att kroppen har börjat bli "normal" igen.
    Testade med äl-test för att se så äl kommer igång och enligt testen så hade jag äl denna månaden men jag fick aldrig det här "slemmet" ni vet, dom där typiska äl-flytningarna.
    Tror ni att det kan vara så att jag haft äl från den sidan där de plockat bort äggledaren och att det är därför som det inte blev som det brukade innan?

    Sorry om ni tycker det låter äckligt men jag måste fråga...

    Kramar till er

  • SamEli
    Äldre 29 Oct 21:05
    #8

    Tack Frikadellen för infon. Har försökt att googla lite om detta men inte hittat nåt bra svar men det fick jag nu Har ju inte all tid i världen att sitta framför datorn så det är bra att det finns ett forum här där man kan slänga in en fråga och så är det förhoppnningsvis nån som kan hjälpa till.

    Hur länge till behöver ni vänta innan ni kan börja försöka igen, Frikadellen?
    Vad är det som gör att ni måste vänta, du skrev pga cellgifterna men är det så att det fortfarande finns gifter kvar i kroppen eller?

  • SamEli
    Äldre 29 Oct 21:57
    #10

    Jag förstår. Hade också velat vara på den säkra sidan.

  • SamEli
    Äldre 12 Nov 22:20
    #40

    Hej!
    Ni kommer aldrig att tro mig!
    Jag är preggo

    Jag fick ett svaaaagt plus lördagen den 31/10. På måndagen var det starkt och med ett CB digital så fick jag ännu en bekräftelse på att jag var gravid.
    Jag ringde genast och fick bokat in ett vul, som jag var på idag. Jag har verkligen haft ångest. Jag har nämligen haft ganska mycket molvärk vid min vänstra äggledare så jag var ganska säker på att det satt fel denna gången också. Sa t.o.m. till min sambo igårkväll att jag lika bra kunde packa en väska med tandborste och extrakläder för jag kände till 100% att de skulle få skicka in mig till till KK igen. Jag har inte kunnat känna nån glädje. Bara ren skräck för att behöva gå igenom allt detta med utomkvedshavandeskap igen. När jag satt i väntrummet så hade jag så svårt att andas att jag fick luta mig bakåt för att få in syre i lungorna.

    Men allt gick bra! Dom hittade en liten böna, man kunde inte se nåt hjärta än som slog, är i v. 5+5, så jag ska dit igen om en vecka. Fattar ni vilken otrolig lättnad det var att se att det hade hittat rätt...sen kan ju vad som helst hända men jag vet iaf att jag kan bli gravid på "rätt plats"!

    Ville bara berätta om den underbara och smått otroliga nyheten.
    Lite ego-inlägg men just nu behöver jag vara ego
    Många kramar till er alla.

  • SamEli
    Äldre 13 Nov 20:33
    #42

    Tack Frikadellen!
    Det börjar så sakta smälta in nu, igår på ultraljudet så kunde jag inte ta det till mig för jag var så inställd på att nåt var fel. Så jag var ett riktigt "stoneface" flera timmar efteråt.
    Jag fick t.o.m. en bild haha, man ser bara en svart avlång böna, men det var ju snällt av dom

    Hejar på er andra att ni också ska lyckas!

  • SamEli
    Äldre 15 Nov 20:42
    #44

    Tack snälla Stella

  • SamEli
    Äldre 16 Nov 22:14
    #46

    Det värmer att ni vill hänga med mig på detta!
    Jag ska på nytt vul på onsdag så jag uppdaterar er då. Hoppas att få se ett litet hjärta picka på...
  • SamEli
    Äldre 17 Nov 20:12
    #53

    Frikadellen hur går det? Har du testat idag eller du vill vänta lite till?
    Jag känner också att man blir helt skadad i psyket efter den här "X-historien".

    volvo, bra att du åker, nu tycker jag absolut att dom måste undersöka dig. Vet att du försökt få till en undersökning och man kan ju inte tvinga dom men förstår inte att dom inte kan ta sig tid att göra det. Det tar inte mycker mer än ett par minuter liksom.

  • SamEli
    Äldre 18 Nov 21:42
    #59

    Hej!
    Ville bara tassa in och berätta att jag idag fått se ett yttepytte pickande hjärta på vul-undersökningen
    Jag borde vara lyckligast i världen men kan inte riktigt slappna av, fast att det inte är någon tvekan om att den sitter rätt och nu även att jag fick se att den lever. Kommer jag nånsin kunna njuta av den här graviditeten och bara gå och mysa? Ja, jag tror det, men jag behöver lite tid till på mig.

    Vixon; är du sjukskriven nu? Vad jobbar du med?

  • SamEli
    Äldre 20 Nov 23:09
    #65

    Kriktor;
    När jag plussade nu för ett par veckor sedan så tog jag kontakt med min BM som skickade remiss till KK för att jag skulle få komma in på ett tidigt ultraljud, jag har fått tid till det den 7 december (samma dag som dig) men då är jag ju i v. 10!! Liiiite väl sent om det skulle sitta fel.

    Så jag valde att gå privat (Carema Specialistvård) och då fick jag komma redan när jag var i v. 5+5. Det är ju ganska tidigt men man kan iaf se om där är nåt litet i livmodern. Dom ville att jag skulle komma tillbaka en vecka senare för att se så allt var ok, att det hade växt och att hjärtat börjat picka.

    Alternativet hade väl varit att åka till KK Akutmottagningen men eftersom jag fick tid på Carema så kändes det bra.
    Ska ändå gå på ultraljudet den 7 december, vill ta alla tillfällen jag kan att se så allt är ok med lilla Pyret.

    Angående restriktionerna vi fick efter vårt x så sa den läkaren som skrev ut mig från sjukhuset att vi skulle vänta 3 månader. Men läkaren som opererade mig, han ringde efter ett par dagar och kollade hur det var med mig, han sa att det räckte med att det skulle gå 2 menstruationer. Så det körde vi på

Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan?