• Äldre 29 Oct 11:09
    17815 visningar
    219 svar
    219
    17815

    Utomkveds - Vad händer sedan?

    Hur går det för er tjejer?

    Jag har jordens graviditetssymptom sedan en vecka men testar minus. Är lite rädd att det ska vara ett x igen eftersom jag även då testade plus sent. Vet iofs inte när jag i så fall ska ha haft äl coh alltså inte heller när jag har bim, men eftersom jag haft symptom i en vecka så borde väl det synas på testet (om detnu är en koppling hcg-gravsymptom?)??

  • Äldre 30 Oct 23:15
    #11

    frikadellen: det var inte någon mens sist utan det sista av x:et som kom ut (antar jag). Det var den 28:e sep. den 6:e hade jag ett hcg på 3 så det var nog först då jag blev "ogravid" och hade möjlighet att starta cykeln för att bli gravid igen, eller?!

    Inser att det i ett normalt fall kanske vore för tidigt att testa men får inte ihop tid med symptom och dessutom hcg. Jag menar har man symptom en längre tid borde man väl se utslag på ett gravtest om det nu är en normal graviditet. Börjar ställa in mig på ett nytt x för att inte hoppas för mkt. Vet inte hur jag skulle reagera igen om det hände. Men man ska inte ta ut nåt i förtid, jag veeeet!!

    Hur går det för dig frikadellen (har inte hängt med i din andra trådar på ett tag...)?

  • Äldre 1 Nov 20:30
    #16

    Fick min mens idag... eller jag hoppas i alla fall att det är mens. Har precis bara börjat men är läskigt lik så som jag hade runt BIM med X:et... Sparsamt, ljusrött/aprikosfärgat och blandat med flytningar.

    Får väl se hur det utvecklar sig. Håller grav symptomen i sig i 10-14 dar och"mensen" fortsätter att var konstig tar jag nog ett nytt test för säkerhets skull, i fall att det skulle vara utomkveds. Blä!!
    Men det är ju ingen idé att oroa sig för ngt helt teoretiskt i förskott. Mest väldigt jobbigt att ha alla dess symptom och ändå inte var gravid. Hjärna & kropp är inte riktigt sams känns det som...

Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan?