• Småkot­tarna
  Äldre 16 nov 08:48
  146212 visningar
  15031 svar
  15031
  146212

  All we want for Christmas is Michael

  mona83 skrev 2009-11-16 07:46:20 följande:
  Här är vi vakna sedan kl 7. Nån gubbe ska komma hit och kolla ventilationen med start iadg kl 7 och ett par veckor framåt. Ingen aning när dom tänker komma hit. Vore ju roligt om man låg och sov när dom kommer, vakna av att nån är inne i ens lägenhet och röjer
  Det hände mig en gång. Vaknade på morgonen, steg upp o gick ut i hallen i linne och trosor, gnuggade mig i ögonen o VAAAAAA!?!? Sprang fort som fan in i sovrummet igen o slängde på mig kläder o gick ut igen något chockad. Gubben bara "Oj, var det någon hemma? Jag ringde på dörren men ingen öppnade". Eeeh ja, jag sover hårt.
 • Småkot­tarna
  Äldre 16 nov 16:32
  #86
  mona83 skrev 2009-11-16 08:53:39 följande:
  Har du föresten fått nått svar på mailet?Syns inget än på sidan :-/. Börjar ju närma sig ju
  Jag har inte fått något svar... Kommer nog inte få det.
 • Småkot­tarna
  Äldre 17 nov 10:22
  mona83 skrev 2009-11-17 10:10:59 följande:
  Nu har d0m varit här, 2 gubbar, och rensat ventilationen. Ena gubben i badrummet gnällde över att det luktade kattskit, konstigt värre kattlådan står i badrummet och kattlådan är verkligen inte det första jag tänker på att ska göras rent på morron. Bättre att man ser till att komma upp och iväg till dagis. Det är nått jag gör på kvällen, då man har all tid i världen :-/
  Ähh vilken fjant! Du skulle sagt till honom att jag är ensamstående med 2 barn, finns inte en chans att jag hinner rensa kattlådan innan dagis, men är det så du stör dig så ligger spaden där bredvid, det är bara att skopa!

  När jag bodde hemma borrade de i badrummet ovanför oss och lyckades borra igenom hela vägen ner till oss. Någon dag senare skulle de fixa detta och jag var hemma själv. De skulle flytta kattlådan och givetvis hade det blivit en spricka i botten på den som vi inte visste om och kattkiss hade runnit ut under lådan. Alla vet hur kattkiss luktar. Killarna torkade och svor över dessa jävla katter o där stod jag och skämdes som en gris.
 • Småkot­tarna
  Äldre 17 nov 10:25

  Du Mona: Tobias och Leah har samma pappa va? För herre gud vilka kopior av varandra! Trots olika kön ser de ju identiska ut!

 • Småkot­tarna
  Äldre 17 nov 17:19

  Mona: Oj, jag som tycker de är kopior. Om man tittar på bilden på dig och barnen tillsammans när leah var liten. Ansiktet, öronen, det ser ut som samma barn!
  Det där om kattkisslukt, alltså, kattkiss luktar inte, sålänge det inte ligger på golve som det blev hos oss den gången, eller om det ligger överfullt i kattlådan. Luktar en kattlåda kiss fastän det bara är pyttelite kiss i, då har man fel kattsand. Och kattkiss luktar inte när man flyttar om man har normala katter som gör sina behov i lådan och inte på golv och väggar! Skumma människor det finns.

  Happy feet, vem gör Mummels röst? Vi kollar på den varje dag!

 • Småkot­tarna
  Äldre 17 nov 17:22
  BooBoo skrev 2009-11-17 17:20:11 följande:
  Elijah Wood är Mummel
  Jahaa, amerikanska mummel. Vi kollar på svenska ju.

  Älskar den där mexikanska pingvinen som inte vågar hoppa ner för isen och lurar sig själv att "ramla" ner ist. Barnen skrattar som tokar varje gång, haha.
 • Småkot­tarna
  Äldre 17 nov 17:27
  BooBoo skrev 2009-11-17 17:25:36 följande:
  Haha ja här går den oxo på svenska... Men i den eng är de Elijah... Nicole Kidman är morsan... Har för mig att Robin Williams är en av mexikanarna Brittany Murpghy är iaf Gloria ...
  Tror jag ska sätta på originalversionen en gång bara för o lyssna. Många kul ju! undrar vilka som gör de svenska rösterna...
 • Småkot­tarna
  Äldre 17 nov 17:29

  Lennart Jähkel gör en av elefantsälarna, resten har jag inte en susning om!

  Svenska röster:
  Mummel Oskar Nilsson
  Gloria Anna Sahlene
  Memphis Jakob Stadell
  Marianne Myrra Malmberg
  Ramon Erik Ahrnbom
  Manfred Max Lorentz
  Noak Göran Engman
  Fröken Viola Susanne Barklund
  Fru Astrakan Sussie Eriksson
  Nestor Adam Fietz
  Lombardo Magnus Rongedal
  Rinaldo Göran Gillinger
  Raul Ola Forssmed
  Storlabben Ole Ornered
  Mummel som Barn Daniel Melén
  Gloria som Barn Amanda Jennefors
  Elefantsälar Lennart Jähkel
  Jacob Nordenson
  Bengt Skogholt
  Fredrik Nordström

 • Småkot­tarna
  Äldre 17 nov 17:30

  Jag har nog använt foundation en gång i mitt liv eller något. Likaså puder. Ser helt sjukt ut. VERKLIGEN synligt, även om jag bara tar liiite. Porer och skit ska döljas, nej de framhävs!

 • Småkot­tarna
  Äldre 17 nov 17:31
  BooBoo skrev 2009-11-17 17:30:36 följande:
  Orginal är alltid bäst .. Tycker jag....Du får googla happy feet
  Gjorde jag ju.
Svar på tråden All we want for Christmas is Michael
Logga in
Bli medlem