Inlägg från: Bevabus |Visa alla inlägg
  • Bevabus

    All we want for Christmas is Michael

    MissLilo skrev 2010-02-08 19:26:46 följande:
    ska ni kolla på gripandet av den där läkaren ikväll?Om det n iblir av....satt uppe sent på fredagen dödstrött. Men han backade ur jäveln.
    Vadå, kan man kolla på gripandet? Hur då?
    Sing for the moment
  • Bevabus
    MissLilo skrev 2010-02-08 19:52:38 följande:
    jag kommer uppdatera om vad som händer när de gäller protesterna mot Murray just nu i LA.Detta har hänt.*Fans från alla delar av världen är där, många svenska fans*Murray kommer vara där om ca 3 timmar för att betala borgen*Kan vara så att han kommer tidigare pga att det kan hända honom något*Han kan komma att erkänna IDAG*10 st reserverad platser åt jackson familjen i rättsalen*Randy kommer vara med på fansens sida och protestera*Ingen vet än om Murray kommer ha handbojor på sig*Courtland har gått ut i media och sagt att fansen är ARGA och FÖRBANNADEförlåt att det blev så kort men måste hålla mig uppdaterad HELA TIDEN.jag kommer komma och ge er mer info om vad som händer exakt nu i LA .Om 2½ timmar från nu kommer han gripas. Detat är från jacksonthrill.Bliv medlem där ni också. om ni inte redan är det.Behöver få upp medelåldern lite.Är mindre pajkastning där än här på familjeliv. Trotst attdet är ghögre ålder här. SJukt nog. Bevisar bara att åldern inte har någon mognad.
    Jag kan inte se, måste gå och lägga mig innan dess. Är inte så intresserad ändå dock. Men vad menar du med att Randy kommer vara på fansens sida? Ska han inte sitta med si familj i rättssalen?
    Sing for the moment
  • Bevabus

    Katt Williams är en av de roligaste människorna i världen...skrattar lika mycket åt hans youtube-klipp idag som jag gjorde för tre år sedan


    Sing for the moment
  • Bevabus
    mona83 skrev 2010-02-08 21:56:18 följande:
    Nu kom Murray.... Mördare skrek folk...
    kan du skicka länken tack?
    Sing for the moment
  • Bevabus
    Murray får betala borgen och inte resa utomalands dem tog hans pass. Nu får han vänta tills 5 April då en utredning sha ha varit gjord. I April så blir det ett förberedande förhör och om det finns tillräckligt starka bevis emot honom då så blir det en rättegång och han riskerar max 4 års fängelse.
    Sing for the moment
  • Bevabus
    mona83 skrev 2010-02-09 07:39:02 följande:
    Tror det var den artikeln jag länkade redan i natt här i tråden
    oki jag bara läste det på aftonbladet nyss och tänkte klargöra för alla i tråden vad det var som gällde, ni verkade lite förvirrade igår kväll
    Sing for the moment
Svar på tråden All we want for Christmas is Michael