• Äldre 17 Nov 10:05
    165101 visningar
    15031 svar
    15031
    165101

    All we want for Christmas is Michael

    Brooke skrev 2009-11-16 22:56:30 följande:
    Depp är författare och skriver pjäser, han träffar tre barn(pojkar) och deras mamma som spelas av Kate Winslet. Han är själv gift och Kate har blivit änka, hon är sjuk och hostar väldigt myket. Depp blir väldigt fäst i barnen och umgås därför väldigt mycket peter en av barnen och Depp uppmuntrar honom att skriva, därför skriver han en egen pjäs som visas för mamma och Depp. Sen så kommer pjäsen Peter Pan upp. Ska la inte skriva nå mer om du ska se den men den är RUGGIT bra..
    Nje kanske inte har sett den ändå. Kände bara igen namnet....
  • Äldre 17 Nov 10:10

    Nu har d0m varit här, 2 gubbar, och rensat ventilationen.

    Ena gubben i badrummet gnällde över att det luktade kattskit, konstigt värre kattlådan står i badrummet och kattlådan är verkligen inte det första jag tänker på att ska göras rent på morron. Bättre att man ser till att komma upp och iväg till dagis.
    Det är nått jag gör på kvällen, då man har all tid i världen :-/

  • Äldre 17 Nov 13:54
    Småkottarna skrev 2009-11-17 10:22:24 följande:
    Ähh vilken fjant! Du skulle sagt till honom att jag är ensamstående med 2 barn, finns inte en chans att jag hinner rensa kattlådan innan dagis, men är det så du stör dig så ligger spaden där bredvid, det är bara att skopa! När jag bodde hemma borrade de i badrummet ovanför oss och lyckades borra igenom hela vägen ner till oss. Någon dag senare skulle de fixa detta och jag var hemma själv. De skulle flytta kattlådan och givetvis hade det blivit en spricka i botten på den som vi inte visste om och kattkiss hade runnit ut under lådan. Alla vet hur kattkiss luktar. Killarna torkade och svor över dessa jävla katter o där stod jag och skämdes som en gris.
    Det tänkte jag faktkist inte på, vart lite gring på gubben när han sa så. Sen tänkte jag att han är av det manliga könet och dom är klenare när det gäller det mesta .

    Nja det är inte säkert, där jag bodde innan så skrev gubben katturin lukt med? när han kollade lägenheten. Vi hade inte hunnit städa klart när han kom.
    Så han sa att vi kasnke var tvungna att sanera och ta dit anticimex.

    När vi kom på morron dagen efter så ljög vi ihop att vi redan hade haft anticimex där. Så då luktade det inte längre helt plötsligt.
    Allstå det kan inte bli nåra frågetecken när det är katturin lukt. Antingen luktar det eller så gör det inte.
    Hörde av andra som bott hos den hyresvärden som haft katt att dom sagt samma sak vid flytt.
    Anledningen var att dom försökte lura dom hyres gäster som flyttade
    att betala renovering av lägenheten...

    Jag förstår att det inte var så kul att höra
  • Äldre 17 Nov 13:58
    Småkottarna skrev 2009-11-17 10:25:15 följande:
    Du Mona: Tobias och Leah har samma pappa va? För herre gud vilka kopior av varandra! Trots olika kön ser de ju identiska ut!
    Jodå, dom har samma pappa. Tyvärr måste jag säga
    Men att dom är lika, det ser inte jag faktkist
  • Äldre 17 Nov 14:04
    BooBoo skrev 2009-11-17 11:11:28 följande:
    Paris Jackson, who is daughter of Michael Jackson turned her bedroom into a shrine after decorating the room with posters of her late father.
    11-year-old Paris decided to put the photos up because she wants to be reminded of her dad everyday. The late singer?s sister La Toya dished that Michael?s kids all doing fine and coping with his death quite well.The kids are still in therapy and they are working with psychiatrist as they deal with the loss of their father. La Toya thought that the children?s legal guardian Katherine as well as Joe are doing a good job raising the three kids.
  • Äldre 17 Nov 14:07
    BooBoo skrev 2009-11-17 11:42:45 följande:
    Jag har ingen koll på vilka kändisar som gjort vilka röster till tecknat. bara dom man har hemma. Jag har ingen större koll på kändisar överhuvudtaget. Läser inga tabliod junks Jag har ingen filmmed Elijah vad jag vet.. Men de jag sett är alla Sagan om ringen. Jag tvingade mig själv att se. Och tänka sig. Dom var riktigt bra Sen Evigt ung då. Filmen som jag upptäckte han i and feel in looooove Huckelberry finn, Oliwer twist. Dom måste ni se The facultySin City. Cool film I must sayHappy feet .... Kommer inte på nå mer nu...
    Men Happy feet har jag sett, är han nån röst där eller?
  • Äldre 17 Nov 14:16
    BooBoo skrev 2009-11-17 14:13:03 följande:
    Ja han är den steppande pingvinen
    Jaha det hade jag ingen aning om faktiskt
  • Äldre 17 Nov 19:08
    Småkottarna skrev 2009-11-17 17:19:21 följande:
    Mona: Oj, jag som tycker de är kopior. Om man tittar på bilden på dig och barnen tillsammans när leah var liten. Ansiktet, öronen, det ser ut som samma barn! Det där om kattkisslukt, alltså, kattkiss luktar inte, sålänge det inte ligger på golve som det blev hos oss den gången, eller om det ligger överfullt i kattlådan. Luktar en kattlåda kiss fastän det bara är pyttelite kiss i, då har man fel kattsand. Och kattkiss luktar inte när man flyttar om man har normala katter som gör sina behov i lådan och inte på golv och väggar! Skumma människor det finns.Happy feet, vem gör Mummels röst? Vi kollar på den varje dag!
    Jag har väldigt svårt att se om en peron är lik den andra, men i vissa fall vill jag inte se och då gör jag dte inte.
    Alla säger att Tobias och deras pappa är lika, men jag svarar varje gång att dom inte är ett dugg lika nånstanns .

    Det finns en skillnad mellan dom, Leah är helt krullig i huvudet,blond och blåögd.
    Tobias är mörkare i håret med bruna, jätte bruna ögon. Riktiga chokladögon.
    Föddes med dom.

    Nepp kattkiss gör ju inte det. När gubben var och skulle besikta var inte ens katterna eller kattlådan i lägenheten.
    Visst jag hade envildkjatt då, men hon satte sig i soffan och ingen annan stanns. Men den soffan var utkastad sen länge. Så finns inte chans att han kände nån lukt alls, vildkatten gick på lådan när vi flyttade.

    Mummel är väl han som stepar? Elija nånting tror jag sa
  • Äldre 17 Nov 19:18
    BooBoo skrev 2009-11-17 19:08:59 följande:
    Vart är resten av medlemarna?
    Jag är här
  • Äldre 17 Nov 19:21
    Brooke skrev 2009-11-17 19:11:56 följande:
    THIS IS IT KOMMER NOVEMBER 2009 www.discshop.se/shop/ds_poster.php&id...=
    Japp, den där filmaffichen ja....

    På dvdn står det kvartal 1 2010
Svar på tråden All we want for Christmas is Michael