• klonas­88
  Äldre 21 nov 02:47
  10312 visningar
  10 svar
  Inlägg från klonas88 Visa alla inlägg
  10
  10312

  HJÄLP! ska bli pappa och vill inte

  Har själv varit med om något liknande, kan förklara lite kort bara.

  Får reda av mitt ex några veckor efter vi gjort slut att hon är gravid och ska behålla barnet och att jag får göra vad jag vill. Hon har tidigare under vårat förhållande gjort abort och kände precis som din att det var menat. Jag reagerar precis som du (antar jag) väldigt negativt och blir lack och allt sånt där. Men samtidigt är det mitt barn, så någonstans inom mig så är jag ju från början helt hundra på att jag ska vara med hela vägen, även fast det känns som att hela framtiden är förstörd. Är ju även ganska ung som mitt nick antyder.

  Hur som helst. Barnet är nu 10 månader och jag kan bara säga att jag är glad att jag stannade (även fast hon försöker ta det ifrån mig men det är en annan historia). Visst, det är ganska jobbigt i början, vi bodde tillsammans första 3 månaderna så att jag och barnet skulle kunna få bra kontakt, mycket skrik, man vet inte riktigt vad man ska göra, inte mycket sömn, mycket äckligt (bajs å spya :P). Men samtidigt så saknar jag barnet så fort jag är ifrån det. Man blir så glad varje gång man träffar det. Det är svårt att beskriva, men det jag försöker komma till är att jag blivit totalt förändräd sen barnet kom till världen. Kan knappt tänka mig ett liv utan barn nu. Vill även påstå att jag gjort den där tvärvändningen som du nämner. Det skulle nog alla i min omgivning kunna intyga..

 • klonas­88
  Äldre 21 nov 19:54
  #5

  Förstår vad du menar. Jag ville heller verkligen inte prata om det, ville liksom inte tro att det var sant. Men en dag kom barnet och då blir allt plötsligt väldigt verkligt och man anpassar sig snabbt till den nya vardagen.

  Ja, det är ju en stor fördel att ni älskar varandra och kan stötta varandra. För mig var det ju mest bråk med barnets mor. Hehe, då kan du ju tänka dig hur det var för mig som tonåring, alla (nästan) i den åldern är ju livrädda i princip för att bli farsor åsså går jag och blir det... Men nu har man vant sig och jag trivs verkligen med det :D

Svar på tråden HJÄLP! ska bli pappa och vill inte
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.