• Sixwat­er
  Äldre 9 dec 22:01
  10277 visningar
  10 svar
  Inlägg från Sixwater Visa alla inlägg
  10
  10277

  HJÄLP! ska bli pappa och vill inte

  zoomi, det du känner är helt normalt. du är inte konstig på något sätt och inte heller kommer ditt liv stanna av. tvärtom, jag kan lova att du kommer att känna dig panikslagen om du inte redan varit det, känslorna kommer att svalla fram och tillbaka och du kommer vara lika gravid som din flickvän. men undvik inte att prata om det, kanske låter som en klysha men, fortsätt prata om det. Låt din tjej få veta hur du känner och även om du inte känner lika mycket lycka som hon gör så.. slappna av, tillåt dig själv att känna som du gör, för du vill ju ta ditt ansvar och med allra största säkerhet tror jag att du också vill bli världens bästa pappa. Jag lovar dig.. du kommer att bli den bästa pappan för ditt barn, du kommer lära den utan och innantill. Sen när den växer upp kommer den att se på dig, som sin hjälte.

  Detta låter nog glofirierat, men poängen är att du visar på att du tar ditt ansvar och vill det bästa för erat barn. Prova att vända på det, prata med din tjej om hur hon känner och gör det på ett neutralt sätt, visa att du bryr dig för det visar du på här.. att det gör du =) Och börja prata med henne, om du är rädd, nervös eller vilka andra känslor du har.. Ta det bara lugnt och var noga med att säga till henne att du inte vill såra henne eller något sånt utan att du vill visa att du också har känslor och är rädd.

  Jag var panikslagen när min tjej kom ut med provstickan, trodde att livet var kört och karriären var att skjutsa ungar till förskola och hockeyträningar, ridskola och pojkvänner och fan gud vet vad jag kände. Men det viktigaste, att det du känner, finns det flera som känner igen sig i. Det kommer att gå bra.

Svar på tråden HJÄLP! ska bli pappa och vill inte
Logga in
Bli medlem