• Bast
    Äldre 30 Nov 08:47
    10714 visningar
    15 svar
    15
    10714

    Växasäng eller vanlig säng?

    Vi har en växasäng som vi köpte till vår dotter, och som nu sonen sover i. Med facit i hand så hade det definitivt varit smidigare med en fullstor säng, dels för att man kan ligga brevid om barnet är oroligt/ledset/när man läser saga, men även för att man kan byta säng om det är så att barnet kommer traskande på natten och det blir trångt i sängen!

    (Annars kan jag tipsa om hur vi har löst det med barn som kommer på natten! Jag kan inte på några villkors vis sova med barn i sängen, men att strida om det när sonen väl kommer på natten är inget vi har lust med, någon av oss! Så nu har jag köpt en sänglåda som egentligen hör till Ikeas spjälsäng. Där i har jag lagt en spjälsängsmadrass och bäddat. Så när sonen kommer på natten har han sin egna lilla säng på golvet hos oss, alla sover bättre, och på dagen är det bara att skjuta under den under sängen eftersom att den har hjul!)

  • Bast
    Äldre 30 Nov 08:53
    #6
    PinglanEmma skrev 2009-11-30 08:49:30 följande:
    GUD va smart!!jag tycker jag sover kasst när barnen kommer in till mej ... trångt i sängen & de brer sej :P
    Ja, jag fattar inte att en människa som inte ens är en meter kan ta sån oerhörd plats, men madrassen under sängen att dra fram är suverän! Han sover bra, vi sover bra! Nu är han 3½, och kan krypa ner i sängen själv, och som han säger "jag bäddade om mig själv!"
Svar på tråden Växasäng eller vanlig säng?