• Gnagar­n
  Äldre 31 Dec 23:20
  14503 visningar
  20 svar
  20
  14503

  Män och känslor?

  -> Flame

  Vad är en machoman för dig? Du skriver egoistisk tönt men det är inte så beskrivande, bara en personlig värdering som du gjort av den personens beteende eler sätt att vara.

  Är helt enkelt nyfiken. Macho kan innebära så enormt mycket. Är det en man som är självsäker nog att han kan tala om sina känslor? Eller en "vekling" som låtsas vara man men som innerst inne är en liten osäker pöjk?

  Jag personligen tycker det förstnämnda. Macho är att hämta sina barn på dagis. Macho är att ta pappaledigt och sköta tvätten hemma och ha maten färdig när frun kommer hem efter en lång arbetsdag. Macho är bl a inte att hota andra män som är mindre i krogkön. Macho är att backa när nån annan muckr för att man vet innerst inne att man kan ge den på nöten.vidare så är det bl a inte att kunna sitta längt i bastun vid en tävling med polarna (trots att jag alltid med mina finska gener vinner de tävlingarna.. ).

  För att återkoppla till TS så har jag personeligen kanonsvårt för att gråta. Vet inte varför. Inget jag försöker hindra men så har det blivit. tror jag har gråtit 3 gånger de senaste 20 åren. 2 vid bortgång av nära anhörig. Kanske är det min uppfostrans fel, vad vet jag.

  Dock kan jag visa andra känslor obehindrat. Har ett riktigt hett temperament men är å andra sidan känd för mitt goda humör och leende dagligdax så att säga.

  Gott nytt år allihop!

Svar på tråden Män och känslor?
Logga in
Bli medlem