• Meadow

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    Heja heja!

    Ni kan sätta BIM 20/12 på mig! Då borde det iaf inte vara för tidigt!

  • Meadow

    Testade för skoj skull idag igen, har äl stegring även idag. Snabbt och stark kom det fram före kontrollstrecket, så det blir väl att få till det ikväll igen, sedan ska jag VILA! Ha ha...

    Har otrolig molvärk, väldigt tydlig äl på g! Nästan som mensvärk.

  • Meadow
    BebisiFebruari skrev 2009-12-07 14:20:16 följande:
    Fixar ett BIM datum på dig :) Jag hade oxå lång stegring från 11.00 på torsdagen och lika starkt på fredagen, låter som min äl nu när jag blev gravid, hade så fruktansvärt ont, öm när jag satt och liksom influensa känsla i kroppen.
    Låter bra att ta en sväng i sänghalmen i kväll oxå och sen vila ;)
    Det låter ju onekligen positivt!!
  • Meadow

    Summer: Usch låter jobbigt! Hoppas det går över snart...

    Vad beträffar BM på förlossningen, så beror det helt på vem som jobbar...Du kan ha oturen att hinna med många BM, beroende på hur länge förlossningen tar, eftersom de byter av varandra i skift osv...

    Jag hade en BM som jag ville ha, men hon jobbade tyvärr på BB avd den dagen.

  • Meadow

    Heja i gryningen!

    Tror ni jag orkade sexa till det igår? Nä, jag var helt i koma! Somnade i sambons knä framför tv:n. Ja ja...Det blir som det blir!

    Men: Jag har stegring fortfarande! Kollade kl 5 imorse (börjar 5,30-jag är inte galen och kliver upp för att testa, ha ha) iaf, stegring fortfarande!

    Det moler på fortfarande, så då kanske ägget inte har släppt? Så det kanske är bra om jag hoppar på honom ikväll då?

    Vad säger ni? Är det vanligt med stegring 3 dagar?

    Ja jösses.

    *Tar en klunk av morgonkaffet*

  • Meadow

    Kittycat: Precis sådär är jag, därför kommer jag att göra ett fvp istället. Det som inte syns där, får man vara lyckligt ovetande om den dagen.

    De säger ju också på sjukvården att man bara slösar med resurser, om man ändå inte nöjer sig med det utan går vidare med fvp oavsett siffran, då är det bättre att gör fvp direkt.

    Riskerna med fvp har också visat sig vara mindre än vad man tidigare sagt, som min läkare sa: "risken är mindre att det händer ngt vid provtagningen, än att ngt är allvarligt fel med barnet..

  • Meadow

    Hej brudar!

    Tog ett äl test nu kl 12 igen, efter jobbet, lika starkt som i morse. Då borde ju ägget inte ha släppt än va? Så lite raj raj i sängen ikväll kanske kan få till det då? Sexade ju i söndags också...

  • Meadow

    Mithrandil:

    Jo jag måste ju nästan göra det, det är ju galet att man ska hålla på ha stegring så länge, brukar bara ha 2 dagar. Ett jäkla segt ägg! Inte undra på att jag alltid blivit bakåtflyttad, när det håller på sega sig på detta vis!

  • Meadow

    Jo, alla andra gånger har jag haft stegring 2 dagar. Med dottern testade jag bara en dag, så då vet jag inte, men hon blev ju till den gången så..

    Nu har jag iof bara gjort 4 äl tester, de första 2 blev jag ju gravid direkt på, men äl:en efter Cytotec var 2 dagar.

  • Meadow

    Men nåt knasigt känns det som att det är, eftersom äl är så sen! Efter ma:t fick jag första stegringen på dag 21, brukar ha dag 20. Nu hade jag på dag 24. Ja ja, eländes elände!

Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3