• Bebisi­Februa­ri
    Äldre 7 Dec 12:02
    47129 visningar
    1219 svar
    1219
    47129

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3


    Tänkte höra efter om det är någon som nu i dagarna har ägglossning och vill följas  till BIM?

    Jag fick idag 4/6 fullt utslag på ägglossningstestet jag tog i fm vid 11 tiden och 2 st nu på kvällen vid 19.30 (bilder finns i mitt galleri)

    Eftersom att jag slutade med mina p-piller den 7/4 så har jag ännu inte riktigt koll på hur lång mens cykel jag har men borde ha BIM ca den 17/6 om jag räknar ägglossningen från idag men kan ju skilja några dagar åt båda hållen :)


    Tänkte det kunna vara kul att följas åt med symptom och dyl så man slipper tjata ihjäl den stackars killen här hemma :) ni vet säkert vad jag menar ;)

    Jag och killen har iaf haft sex...  lör, sön, mån, ons och så ska jag hoppa på honom ikväll när han kommer hem från jobbet för sen ses vi inte förrän på sön morgon igen, hoppas det ska räcka och kanske ta sig denna gång :) dom säger ju att spermierna lever 3-5 dygn så man får ju hoppas och hålla tummarna.

    Här fortsätter vi att planera barn och följa oss som blivit gravida under tidens gång :)


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-06 12:07
    Här är dom tidigare trådarna:

    www.familjeliv.se/Forum-11-235/m44538291.html Del 1

    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m47013892.html Del 2
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-12-15 14:55
    Tråd för listan med BF, ÄL samt BIM datum :)
    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m49383912.html
  • Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3
  • Äldre 9 Dec 18:31
    Meadow skrev 2009-12-09 18:28:46 följande:
    Summer: Ok. Mitt illamående blev bättre av Niferex järn, kanske räcker med en varannan dag. Inför ev nästa graviditet äter jag nu även Folsyra tillskott, till mina "En om dagen" vitaminer.Ja, den här tråden är otroligt lättsam! Jag har inte varit med i någon annan tråd såhär länge.
    Tack för tipset, ska rådgöra med min barnmorska ang tabletterna :)
    Bra att du äter folsyra, jag åt det 3 månader innan jag blev gravid, kanske därför vår bebis överlevt det mesta ;)
  • Äldre 9 Dec 18:37

    Summer:

    Jo, jag har ätit En om dagen hela året, men först nu tagit extra folsyra, och det känns bra. Har ätit extra i drygt en månad nu.

  • Bebisi­Februa­ri
    Äldre 9 Dec 19:16
    Summer skrev 2009-12-09 18:28:04 följande:
    Hihi! Du och dina serier, jag är typ likadan när jag är ledig :)Julbord låter ju supermysigt, massa smaskens!Jasså gillar du julmust? Jag har svårt för det i år, jag har iförsig svårt för den mesta mat och dryck. Jag älskar Coca Cola och dricker det då och då men koffein ska man ju vara försiktig med. Jag tycker nästan bara om mackor fortfarande, eller smaklös mat ha ha...ingen stark eller kryddig mat (i vanliga fall älskar jag Tacos och Thaimat) men nu klarar jag inte alls av det.Ikväll blir det en Ceasarsallad från Mc Donalds! MUMS! :D
    Hihi... ja måste ju ha nått att följa under all denna dö tid :)

    Ja, börjar typ gråta om jag blir sugen på julmust och vi inte har det hemma haha...

    Sallad lät gott, undra vad jag ska äta till middag idag? :)
  • Äldre 9 Dec 22:01
    Summer skrev 2009-12-09 15:30:58 följande:
    Men du också? Vad vanligt där är att gravida har ont i revbenen! Jag känner flera stycken som har det bla min kursare. Vad kan det bero på? Jenny, du har väl också det?Härligt att du fick nytt höj-och sänkbart bord, man ska kräva det man kan nu när man är gravid, det är helt rätt! Själv brukar jag be om en sittplats på t-banan när det är fullt och en massa unga sitter ner. Det är inte mer än rätt! ;)
    Jag har haft ont sedan mitten på oktober, alltså långt innan bebisen kunde trycka någonstans. Så BM vet inte vad det kan bero på, skickades till doktorn som tog prover som inte visade något. Antagligen är det trots allt något som trycker på något, för ont har jag.

    Jag kan inte kräva höj- och sänkbart bord på alla kontor jag är på. På vissa är jag bara på varannan vecka ungefär. Låter som om jag har ett konstigt jobb men det är det inte.

    Jenny, min BM sa att man kan få ont av gaser ( ). Tänkte på det du skrev om att du får ont efter att ha ätit...
  • Äldre 9 Dec 22:15
    Alfonsina skrev 2009-12-09 22:01:24 följande:
    Jag har haft ont sedan mitten på oktober, alltså långt innan bebisen kunde trycka någonstans. Så BM vet inte vad det kan bero på, skickades till doktorn som tog prover som inte visade något. Antagligen är det trots allt något som trycker på något, för ont har jag. Jag kan inte kräva höj- och sänkbart bord på alla kontor jag är på. På vissa är jag bara på varannan vecka ungefär. Låter som om jag har ett konstigt jobb men det är det inte. Jenny, min BM sa att man kan få ont av gaser ( ). Tänkte på det du skrev om att du får ont efter att ha ätit...
    Vad jobbar du med? *nyfiken*
  • Bebisi­Februa­ri
    Äldre 9 Dec 22:19
    Alfonsina skrev 2009-12-09 22:01:24 följande:
    Jag har haft ont sedan mitten på oktober, alltså långt innan bebisen kunde trycka någonstans. Så BM vet inte vad det kan bero på, skickades till doktorn som tog prover som inte visade något. Antagligen är det trots allt något som trycker på något, för ont har jag. Jag kan inte kräva höj- och sänkbart bord på alla kontor jag är på. På vissa är jag bara på varannan vecka ungefär. Låter som om jag har ett konstigt jobb men det är det inte. Jenny, min BM sa att man kan få ont av gaser ( ). Tänkte på det du skrev om att du får ont efter att ha ätit...
    Haha.. jo gaser finns det gott om ;)

    men det här är inte detta gas mage ont utan mer som att det är så fullt av allt i magen, svårt att förklara att det liksom kläms för det är som ett bälte på ovan sidan av livmodern upp mot revbenen :)

    pratade med min syster nyss och hon hade exakt samma som mig och hon hade fått det sagt till sig att det är typ värk pga plats brist i magen men jag kommer ändå fråga min bm på måndags trots min kloka lilla syster ;)
  • Äldre 9 Dec 22:38

    Jag jobbar som Placerings- och pensionsspecialist på Nordea. Tillhör inte något kontor utan är anställd på regionsnivå, därför är jag på flera olika kontor i veckan. Som sagt, låter kanske lite trist men är inget konstigt.

    Jenny, min BM sa att det är gaser liksom ovanför magen så det kanske är både det att det är trångt och lite gasigt.

  • Bebisi­Februa­ri
    Äldre 9 Dec 22:43
    Alfonsina skrev 2009-12-09 22:38:09 följande:
    Jag jobbar som Placerings- och pensionsspecialist på Nordea. Tillhör inte något kontor utan är anställd på regionsnivå, därför är jag på flera olika kontor i veckan. Som sagt, låter kanske lite trist men är inget konstigt. Jenny, min BM sa att det är gaser liksom ovanför magen så det kanske är både det att det är trångt och lite gasigt.
    Ja så kanske det är :)

    Har ju fått en hel del gaser men håller inget inne för det är aja baja enligt läkarna ;)

    Haha.. vilket samtals ämne det blev
  • Äldre 10 Dec 08:19

    Ha ha vilken spännande konversation ang gaser

    Själv har jag börjat rapa mycket och det är inte direkt några små "kvinnliga" rapar, om det nu skulle finnas sådana...


    ♥ bf 2010-07-17
  • Äldre 10 Dec 08:22

    Kittycat: Klart det finns kvinnliga rapar! Mina rapar luktar hallonsoda, och pruttar jag så luktar det doftljus. Ha ha ha ha..

Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3