Inlägg från: Butterscotch |Visa alla inlägg
  • Butterscotch
    Snowflake88 skrev 2009-12-16 21:25:53 följande:
    Jag förstår inte vad syftet med att ha ett sådant kort, det mäter liksom inte färdigheter i körning eftersom man kan ha mycket tur på uppkörningen som man har övat extra mycket på och sen kör man som en idiot på vägarna, det är inte så konstigt att det sker många trafikolyckor.
    Ett syfte är ju att på något vis mäta vilka som kan och inte kan köra bil eftersom det annars skulle finnas ännu fler galningar ute i trafiken än vad det gör idag. Ett annat syfte är att ha något att visa upp när man blir stoppad av polisen när man är ute och kör felfritt, så att man slipper böter.

    Om du redan kan köra bil är det väl bara att boka in en uppkörningstid så är det klart sen, och du kan köra bil hur mycket du vill efter godkänd uppkörning?

    Böter är alltid surt, hoppas att det inte slår alltför hårt på ekonomin.
  • Butterscotch
    Snowflake88 skrev 2009-12-17 13:36:35 följande:
    tydligen blir många upprörda om man inte håller med andra och tänker i sin egen bana, så jävla typiskt "finns bara ett sätt" etc.
    Ja, det är tydligt att många blir upprörda... en del så till den grad att de avregistrerar sig så snart någon annan ifrågasätter vad som sägs/görs.
Svar på tråden straff för olovlig körning?