• idiblo­n
    Äldre 16 Dec 11:41
    53790 visningar
    16 svar
    16
    53790

    straff för olovlig körning?

    "Detta är första gången jag har blivit tagen för att ha kört utan körkort"

    Första gången du blivit tagen, alltså inte första gången du gjort det?

  • idiblo­n
    Äldre 16 Dec 21:35
    #12
    Snowflake88 skrev 2009-12-16 21:25:53 följande:
    Idispidis: Jag är student så det blir lite svårt att räkna ut hur mycket jag får betala per dagsbot. Polismannen sa iaf att det lär ligga på kanske 5000-6000 kr :(. Jävla skit, jag ska aldrig mer köra bil! Man får väl också spärrtid på att få körkort? Vangla: Nej jag har inget körkort men jag har gått på körskola och kör mycket bättre än de flesta som har körkort. Jag förstår inte vad syftet med att ha ett sådant kort, det mäter liksom inte färdigheter i körning eftersom man kan ha mycket tur på uppkörningen som man har övat extra mycket på och sen kör man som en idiot på vägarna, det är inte så konstigt att det sker många trafikolyckor. idiblon: No comment, iaf det här är sista gången jag sitter i en bil.
    Fast med tanke på att du resonerar ganska omoget när du hävdar att det inte finns någon mening med körkort egentligen så vet jag inte om jag kan tro på dig när du säger att du kör bil så mycket bättre. Visst kan man klaga på priserna för att ta kortet, det är svinigt dyrt och har tyvärr blivit en klassfråga. Men vill du verkligen möta vem som helst i trafiken?

    Nejdå, det är förmodligen inte sista gången du sitter i en bil (eller bakom en ratt om det nu var det du menade), men det dröjer nog längre än det hade behövt göra.
Svar på tråden straff för olovlig körning?