Inlägg från: Smultronbullen |Visa alla inlägg
  • Smultronbullen

    Vilken storlek på kläder hade era små som nyfödda?

    Hallå!

    I början av februari kommer våra tvillingar som senast och idag har jag köpt lite kläder och två overaller. Overallerna är i 50/56, kläderna i storlek 50. Vår kille var för stor för 50 och hade 56 direkt. Men tvillingarna borde väl vara lite mindre?! Småskaer jag vet men jag har fixerat mig lite vid det här nu, någon sorts boagrej antagligen :)

    Så, hur stora var era små och vilken storlek hade de?

  • Svar på tråden Vilken storlek på kläder hade era små som nyfödda?
  • Smultronbullen

    Ok, tack för alla svar :) Vet förstås att alla bebisar är olika men jag verkar inte var helt fel ute i alla fall. Ochs könt att slippa ge sig ut på stan det första man gör, lär vara fult upp ändå.

  • Smultronbullen

    Jag är nu i vecka 34 och inga bebisar på väg ut än :) På förra ultraljudet låg de båda rätt nära "enlingsgenomsnittet" en lite över, en lite under. De kommer dock ut senast v 38 eftersom det då blir igångsättning eller snitt. Ja ja, kläder är som sagt ett mindre problem men ni vet, vissa saker hänger man bara upp sig på!

    För övrigt börjar det bli rätt tungt nu! Den här sista tiden känns bara som en lååång väntan samtidigt som jag kanappt kan tro att det snart är dags!

Svar på tråden Vilken storlek på kläder hade era små som nyfödda?