• Äldre 2 Jan 19:55
    5991 visningar
    79 svar
    79
    5991

    baby feb 2010

    Hej!
    alldeles ny här... Är det någon som väntar en liten nu inom några månader? Själv ska jag och min tjej få i slutet av feb. <3 Vi var och handlade kläder till Bebben idag!

  • Svar på tråden baby feb 2010
  • Äldre 2 Jan 23:58
    #1

    Hoppa in med oss här! www.familjeliv.se/Forum-2-299/m49093525.html Vi är lite för få regnbågsfamiljer för att få fart i en tråd för bara en månad tror jag =)

  • Fruarn­a J
    Äldre 3 Jan 12:42
    #2

    Vi ska ha en liten i februari {#lang_emotions_smile}! BF 22...

  • Äldre 4 Jan 10:19
    #3

    Jag hoppar in... Vi har bf den 21!

  • Äldre 4 Jan 19:40
    #4

    Kul att vi nästan ska ha samtidigt? Det börjar närma sig... {#lang_emotions_smile} Hur mår den av er som bär på barnet? Själv så mår jag ok, förutom foglossningar... {#lang_emotions_frown} Men det är det värt! Har ni handlat kläder, säng, bilstol osv... Vi har börjat boa nu...

  • Fruarn­a J
    Äldre 6 Jan 10:47
    #5

    Mår ok men har kraftig foglossning och lite svårt med sömnen.. men den som väntar på något gott ;o)

    Vi har det mesta klart nu (ska hämta hem sängen till helgen, bilbarnstolen är här, BBväskan till bebisen packad, de första kläderna är här...) Bara vagnen som svärföräldrarna ska hämta hit då vi är på BB.

    En underlig, spännande och förväntansfull tid nu... kan inte förstå att vi är så nära nu!

    Ja skoj att vi har BF så nära varandra!

  • Winny
    Äldre 6 Jan 14:45
    #6

    Hej! Jag hoppar också in här, vi har BF den 7 feb. Vi längtar SÅ mycket tills vi får träffa få lilla bebis!

  • Äldre 6 Jan 15:04
    #7

    Vi längtar också men har samtidigt inte boat färdigt på långa vägar, så vi hoppas att Jordnöten är som resten av familjen (ute i sista minuten i bästa fall, annars lite med akademisk kvart).

    Gardinerna är väl det vi har fått upp i bebisrummet så här långt. Svärmor håller på att sy ett 'babynest' och min frus bror och hans fru ska donera deras spjälsäng till oss, så snart de fått köpt en ny säng till sonen, vi har redan fått babysitter, en babybjörnsele, sängkläder och en massa kläder från dem. Av en kollega till mig ska få vi låna en vagn. Kalas!

    Om en vecka så bär det av till GeKås för att köpa diverse förbrukningsmaterial till oss och bebisen och kanske lite mer småkläder ..och lite annat smått och gott som det brukar bli när man väl är där =)

    Sen är det själva förlossningen som man kanske fundera lite på.. Hur långt har ni hunnit tänka där? Den 19:e respektive 26: har vi info på MVC om förlossning, har annars inte funderat särskilt mkt om profylax och har inte läst mer än en tunn bok om att vänta barn som vi fått från MVC.

  • worker­girl
    Äldre 6 Jan 15:35
    #8

    Hej BF 100214, första barnet. {#lang_emotions_smile}

  • Äldre 7 Jan 14:31
    #9

    Åh vad kul! Det är ändå några stycken som ska få en liten snart! Grattis till er alla! Fick nästan lite stress när jag insåg att bb-väskan var packad hos fruarna J... Vi får nog ta tag i det nu... ;) Foglossning är ett trist påfund! Jobbar du fortfarande? Jag jobbar inom skolan så jag har varit ledig ett tag. Men vi får se hur det går nu, ska till sjukgymnasten på tisdag. Ev kan jag då få möjlighet till viss träning i varm bassäng, hoppas på det! Får se hur det går att jobba i fortsättningen...


    Ha det gott!

  • Fruarn­a J
    Äldre 7 Jan 20:44
    #10

    Hej alla!

    Ja verkligen skoj att vi ändå är ett gäng här som snart ska ha smått! Härligt!
    Idag inhandlades barnsäng med alla dess tillbehör (present från mina svärföräldrar). Känns så overkligt att titta på den... och UNDERBART! {#lang_emotions_wink}

    Jag arbetar fortfarande Helli men är sjukskriven 50 %. Har mycket ont men kämpar minsann på! {#lang_emotions_flower} Badar gör jag minst varannan dag... så skönt mot det onda! Slappnar av då. Inte meningen att stressa på med BB-väskan ; ) Bara en förkännning... Men nog ska ni väl snart få den packad ändå? {#lang_emotions_baby}

    Lycka till alla! Roligt att vi är en liten "samling"!

    /Skånefruarna

Svar på tråden baby feb 2010